Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

01 Вересня, 2021 р., 08:46
Шановні учні, вчителі та батьки! Щиро вітаю вас усіх зі святом Першого дзвоника та Днем знань! Хтось із вас вперше переступить поріг класу, а хтось у цьому навчальному році стане випускником і залишить рідну школу. І перших і других будуть супроводжувати приємні клопоти турботливих батьків. Дорогі учні, ви вступаєте у прекрасний світ творчого пошуку, пізнання таємничого світу науки. Особливі вітання тим, хто цього року йде до першого класу. Це - особлива подія у вашому житті, чудовий і надзвичайно цікавий час, з якого розпочинається світла дорога до знань і успіхів. Ви увійдете до єдиної шкільної родини. Перед вами відкриються тисячі доріг країни знань і вічних істин добра, краси, здоров`я. Нехай збудуться всі ваші мрії та сподівання ваших батьків, які хочуть бачити своїх дітей розумними, освіченими, вихованими та високоморальними! Саме в День знань ми з особливою теплотою згадуємо своїх вчителів й викладачів, їх неоціненну роботу розуму й серця. Шановні освітяни! Вам довірено найбільше багатство нашої країни - діти. Дякую вам за щоденну самовіддану працю, розуміння, турботу, мудрість і терпіння. Щастя вам, міцного здоров'я, натхненної праці та творчих успіхів!   Голова Миколаївської селищної ради В.Л. Купченко
01 Вересня, 2021 р., 08:43
31 серпня відбулася чергова нарада з старостами сіл Миколаївської селищної ради. Її провів голова Миколаївської селищної ради (ТГ) В.Л. Купченко. Участь у ній взяли участь: заступник селищного голови О.І. Ізбаш, секретар, селищної ради Г.В. Козаченко, директор КП «Миколаївське» С.В. Півненко, керівники та спеціалісти відділів Миколаївської селищної ради. Основне питання порядку денного розроблення Стратегії розвитку громади, інформували головний спеціаліст відділу соціально – економічного розвитку, комунальної власності, житлово – комунального господарства, архітектури, транспорту та благоустрою Миколаївської селищної ради В.С. Балановська і начальник відділу М.І. Чирнилюк. -Стратегія — це довготерміновий план розвитку, який розробляється, як правило, на 7-10 років. Це бачення, місія, пріоритети громади, це те — куди рухається громада. Проте реалізується Стратегія через щорічні плани та програми розвитку, конкретні проекти, на які виділяються чи залучаються кошти. Поступова, поетапна реалізація таких проектів чи програм наближає громаду до її стратегічних цілей. Процес стратегічного планування — це довготривалий творчий процес із певним алгоритмом дій, який покликаний вирішити питання забезпечення сталості розвитку територіальної громади,- зазначила В.С. Балановська. М.І. Чирнилюк довів інформацію, про те, що на засіданні виконавчого комітету селищної ради 27 серпня було доведено положення та запропоновано склад робочої групи з розробки Стратегії розвитку громади. Голова селищної ради доручив усім структурним підрозділам, старостам активно долучитися до розробки Стратегії розвитку громади, а також залучати активних жителів ТГ до процесу розробки стратегії розвитку. Директору КП «Миколаївське» С.В. Півненку Віктор Леонідович доручив підготувати проекти розрахунків економічно обґрунтованих тарифів на житлово-комунальні послуги. Далі В.Л. Купченко підвів підсумки по відзначенню 30-річчя Незалежності України - подякував відділу освіти культури, молоді та спорту селищної ради, старостам та усім причетним, хто відповідально поставилися до проведення заходів з нагоди відзначення знаменної дати.
01 Вересня, 2021 р., 08:39
Освітлення вулиць населених пунктів є на сьогодні дуже актуальним. Темрява на вулицях, особливо в осінньо-зимовий період створює багато незручностей для мешканців громади під час дороги на роботу та повернення додому, сприяє вчиненню правопорушень, крадіжок майна громадян, скоєнню дорожньо-транспортних пригод. Вуличне освітлення є одним з основних елементів благоустрою населених пунктів. З метою забезпечення належних умов проживання для жителів усіх населених пунктів громади станом на 31 серпня освітлено 90% вулиць населених пунктів Миколаївської селищної ради (ТГ),- зазначив голова селищної ради В.Л. Купченко. Це було в планах одним з пріоритетних завдань після обрання на посаду Віктора Леонідовича керівником територіальної громади. (Нагадаємо) Кошти – субвенцію з обласного бюджету розвитку на капітальний ремонт електромереж вуличного освітлення населених пунктів Миколаївської селищної ради (ТГ) у сумі 818 939, 91 грн. було виділено за сприяння депутата Одеської обласної ради К.А. Хачатряна. Електромонтажні роботи на всіх запланованих об`єктах виконано переможцем тендеру товариством з обмеженою відповідальністю «Лювімар»: (від КТП-11 с.Василівка, вул. Тімірязєва; від КТП-62 с.Ульяновка, вул. Суворова; від КТП-18 с.Олексіївка вул. Лісна та доосвітлення вул.Шевченка; від КТП-19 с.Олексіївка, вул. Набережна ; від КТП-37 с.Дружелюбівка, вул. Центральна; від КТП - 66 с.Новопокровка, вул. Гагаріна; від КТП- 68 с.Новопокровка, вул. Гагаріна; від КТП-24 с.Сухий Овраг, вул. Степова, вул. Садова; від КТП – 30 с.Ставкове, вул. Шкільна). 70000,0 грн. з місцевого бюджету було виділено на виготовлення необхідної проектно-кошторисної документації. Прошу жителів громади віднестися з порозумінням, що миттєво вирішити всі наявні проблеми в громаді неможливо. Разом з тим, керівництво селищної ради разом з депутатським корпусом і надалі докладатиме всіх зусиль для покращення життя мешканців громади. Роботи будуть продовжуватися, щоб досягти 100% покриття вуличним освітленням усіх вулиць,- підкреслив голова Миколаївської селищної ради (ТГ) В.Л. Купченко.
31 Серпня, 2021 р., 10:26
Для того, щоб немовлята отримували свою першу в житті адмінпослугу на найвищому рівні, а батьки були задоволені сервісом, всі адміністратори проходять спеціальне навчання. І тільки після успішних результатів тестування надають послугу єМалятко 
31 Серпня, 2021 р., 10:13
Кількість Центрів, де українці можуть скористатися порталом Дія, зросла до 1000 точок. У таких ЦНАПах адміністратори не лише надають держпослуги відвідувачам, а й навчають користуватися порталом Дія, консультують та допомагають отримати послуги онлайн. Це дозволить багатьом людям у майбутньому отримувати послуги самостійно та збереже час адміністраторів. Ми працюємо над тим, щоб дедалі більше ЦНАПів облаштовували приміщення місцями для отримання послуг на порталі Дія та допомагали відвідувачам із легкістю здобувати нові цифрові навички. Зараз такі місця доступні у 612 ЦНАП, 335 віддалених робочих місцях та 57 територіальних підрозділах. Нагадаємо, що Мінцифра спільно з Програмою «U-LEAD з Європою» створила посібник, що допоможе працівникам ЦНАП навчати українців отримувати державні послуги онлайн та надавати якісні консультації щодо е-послуг  https://cutt.ly/vcrPGMe Також рекомендуємо використовувати вказівник, що допоможе відвідувачам швидше знайти місце для користування порталом Дія  https://cutt.ly/NbEk4Vg Облаштовуйте приміщення ЦНАПів такими місцями та допомагайте відвідувачам із легкістю здобувати нові цифрові навички. Джерело:https://www.facebook.com/diia.center/photos /a.1816795368637468/2972794106370916?
31 Серпня, 2021 р., 10:01
29 серпня відбулася товариська зустріч з футболу присвячена пам’яті О.В. Чорного між командами ветеранів з смт Миколаївка та м. Первомайськ. Зустріч розпочалася дещо раніше самої гри, з покладання квітів до могили Олександра Володимировича Чорного, де зібралися близькі друзі та усі ті, хто пам’ятає його як добру i чуйну людину, адже він присвятив  значну частину свого життя футболу. В матчі також взяли участь футболісти з смт Доманівка, з яких дехто грав в складі гостей, дехто підсилив склад господарів футбольного поля.
30 Серпня, 2021 р., 16:43
День пам'яті захисників України відзначається в країні щорічно відповідно до Указу Президента України № 621/2019 від 23.08.2019 задля гідного вшанування пам’яті військовослужбовців і учасників добровольчих формувань, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, увічнення їх героїзму, зміцнення патріотичного духу в суспільстві.
29 Серпня, 2021 р., 18:35
Є різні свята: особисті, родинні, релігійні, інші та особливою атмосферою вирізняються Дні села, бо вони демонструють єдність і згуртованість жителів територіальних громад. Гвоздівчани в черговий раз довели свою щиру й сердечну любов до малої Батьківщини, влаштувавши 28 серпня чудове свято, присвячене Дню села. Відкрила захід завідуюча Гвоздівським сільським будинком культури І.Л. Комарова, яка переповіла коротко історію села. Гучними оплесками, короваєм вітали жителі Гвоздівки почесних гостей свята голову Миколаївської селищної ради (ТГ) В.Л. Купченка, старосту сіл Новопетрівка, Переселенці, Гвоздівка, Широке А.В. Фізіка, завідувача сектору культури відділу освіти, культури, молоді та спорту селищної ради А.К. Острікову. Участь у святі взяли і депутати селищної ради Т.Ф. Дубенко,С.В. Півненко, П.М. Богач. З вітальним словом до присутніх звернувся голова Миколаївської селищної ради (ТГ) В.Л. Купченко. - В першу чергу бажаю всім жителям міцного здоров`я і віри у майбутнє. День села – це свято, яке єднає нас усіх, пов’язуючи минуле, сьогодення та майбутнє. Історія кожного села є часточкою історії держави. Саме поколіннями його жителів створюється неповторний образ села, зберігається його історія та закладається майбутнє. У цей радісний день бажаю вам добробуту у кожну родину, суспільної злагоди та взаємоповаги, світлого і мирного неба над головою. Слава Україні!,- наголосив Віктор Леонідович. Привітав гвоздівчан з Днем села та Успінням Пресвятої Богородиці і староста сіл Новопетрівка, Переселенці, Гвоздівка, Широке А.В. Фізік. Анатолій Володимирович побажав всім миру, міцного здоров'я, родинного щастя, благополуччя і здійснення найзаповітніших мрій, а селу - стабільного розвитку. Не оминули увагою, вітаннями і подарунками найстаршу жительку села Ю.Д. Бранець, наймолодшу жительку села Т.О. Клец та О.І. Шевчук і І.М. Шевчука які 10 серпня відзначили 50 років подружнього життя. А яке свято без концерту. Розважали гостей колективи та учасники художньої самодіяльності «Гвоздівчанка», Миколаївського («Віола»), Ульяновського, Новопетрівського, Антонюківського, Переселенського клубних закладів селищної ради, Ірина Кудерська та Микола Марченко. В будинку культури, постійно лунали оплески, звучав сміх, кожної миті відчувалися приязнь, доброта і підтримка, які й мають панувати у справжньому родинному колі, що його утворюють представники однієї громади українського села, адже день села – це свято, що єднає людей в одну велику родину. Після концертної програми на гостей та жителів села чекали смачні українські страви.
28 Серпня, 2021 р., 08:18
27 серпня відбулося засідання виконавчого комітету Миколаївської селищної ради, за участі членів виконкому, жителів смт Миколаївки. Його провела секретар виконкому Г.В. Козаченко. Першим було розглянуто повторно звернення жительки смт. Миколаївки N щодо порушення правил добросусідства. За результатами розгляду, спеціально утвореною комісією з даного питання при виконкомі селищної ради дано висновок, що вiдсутнiсrь на сусiднiй присадибнiй земельнiй ділянці жителя A смт. Миколаївки благоустрою вiдведення дощових та rосподарсько-побутових стiчних вод шкодить житловому будинку та господарським будiвлям i спорудам жительки N, а спiрнi питання щодо мiсць розмiщення вигребiв на територiї присадибної земельної· дiлянки розглядаються у порядку вирiшення земельних спорiв згiдно з законодавством, шляхом подання позовної заяви до суду.   Далі було затверджено план заходів щодо реалізації на території Миколаївської селищної ради соціального проекту «Активні парки – локації здорової України» на 2021 рік та наступні роки; прийнято рішення про участь команди державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування у фінальних змаганнях обласної спартакіади державних службовців; затверджено положення та склад робочої групи з розробки Стратегії розвитку Миколаївської селищної ради з подальшими поправками; запит на виділення коштів з селищного фонду охорони навколишнього природного середовища для здійснення природоохоронних заходів у 2021 році. Також прийняті рішення з таких питань: про встановлення опіки над дитиною, позбавленою батьківського піклування; про переведення житлового приміщення у нежитлове; про присвоєння поштової адреси житловим будинкам жителям селищної ради; про надання одноразової матеріальної допомоги жителям громади, які опинилися у складних життєвих обставинах. У різному розглянуто звернення жителів с. Новопетрівка, щодо вжиття заходів до жительки с.Новопетрівка, яка тримає присадибну ділянку в незадовільному стані не знищуючи карантинну рослинність та бур`яни – старості сіл Новопетрівка, Переселенці, Гвоздівка, Широке А.В. Фізіку доручено вивчити дане питання та надати свої пропозиції. Також розглянуто звернення жителів смт Миколаївка щодо порушення правил добросусідства – водовідведення від житлових будинків в разі несприятливих погодних умов - прийнято рішення створити комісію для обстеження умов територій та вирішення даного питання.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь