Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З чергового засідання виконкому

Дата: 28.08.2021 08:18
Кількість переглядів: 320

27 серпня відбулося засідання виконавчого комітету Миколаївської селищної ради, за участі членів виконкому, жителів смт Миколаївки. Його провела секретар виконкому Г.В. Козаченко.
Фото без опису
Першим було розглянуто повторно звернення жительки смт. Миколаївки N щодо порушення правил добросусідства. За результатами розгляду, спеціально утвореною комісією з даного питання при виконкомі селищної ради дано висновок, що вiдсутнiсrь на сусiднiй присадибнiй земельнiй ділянці жителя A смт. Миколаївки благоустрою вiдведення дощових та rосподарсько-побутових стiчних вод шкодить житловому будинку та господарським будiвлям i спорудам жительки N, а спiрнi питання щодо мiсць розмiщення вигребiв на територiї присадибної земельної· дiлянки розглядаються у порядку вирiшення земельних спорiв згiдно з законодавством, шляхом подання позовної заяви до суду.
 
Фото без опису
Фото без описуДалі було затверджено план заходів щодо реалізації на території Миколаївської селищної ради соціального проекту «Активні парки – локації здорової України» на 2021 рік та наступні роки; прийнято рішення про участь команди державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування у фінальних змаганнях обласної спартакіади державних службовців; затверджено положення та склад робочої групи з розробки Стратегії розвитку Миколаївської селищної ради з подальшими поправками; запит на виділення коштів з селищного фонду охорони навколишнього природного середовища для здійснення природоохоронних заходів у 2021 році.
Також прийняті рішення з таких питань: про встановлення опіки над дитиною, позбавленою батьківського піклування; про переведення житлового приміщення у нежитлове; про присвоєння поштової адреси житловим будинкам жителям селищної ради; про надання одноразової матеріальної допомоги жителям громади, які опинилися у складних життєвих обставинах.
Фото без опису
Фото без описуУ різному розглянуто звернення жителів с. Новопетрівка, щодо вжиття заходів до жительки с.Новопетрівка, яка тримає присадибну ділянку в незадовільному стані не знищуючи карантинну рослинність та бур`яни – старості сіл Новопетрівка, Переселенці, Гвоздівка, Широке А.В. Фізіку доручено вивчити дане питання та надати свої пропозиції. Також розглянуто звернення жителів смт Миколаївка щодо порушення правил добросусідства – водовідведення від житлових будинків в разі несприятливих погодних умов - прийнято рішення створити комісію для обстеження умов територій та вирішення даного питання.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь