Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На свято Успіння Пресвятої Богородиці у Гвоздівці відзначили День села

Дата: 29.08.2021 18:35
Кількість переглядів: 431

Є різні свята: особисті, родинні, релігійні, інші та особливою атмосферою вирізняються Дні села, бо вони демонструють єдність і згуртованість жителів територіальних громад. Гвоздівчани в черговий раз довели свою щиру й сердечну любов до малої Батьківщини, влаштувавши 28 серпня чудове свято, присвячене Дню села. Відкрила захід завідуюча Гвоздівським сільським будинком культури І.Л. Комарова, яка переповіла коротко історію села.
Гучними оплесками, короваєм вітали жителі Гвоздівки почесних гостей свята голову Миколаївської селищної ради (ТГ) В.Л. Купченка, старосту сіл Новопетрівка, Переселенці, Гвоздівка, Широке А.В. Фізіка, завідувача сектору культури відділу освіти, культури, молоді та спорту селищної ради А.К. Острікову. Участь у святі взяли і депутати селищної ради Т.Ф. Дубенко,С.В. Півненко, П.М. Богач.
З вітальним словом до присутніх звернувся голова Миколаївської селищної ради (ТГ) В.Л. Купченко.
- В першу чергу бажаю всім жителям міцного здоров`я і віри у майбутнє. День села – це свято, яке єднає нас усіх, пов’язуючи минуле, сьогодення та майбутнє. Історія кожного села є часточкою історії держави. Саме поколіннями його жителів створюється неповторний образ села, зберігається його історія та закладається майбутнє. У цей радісний день бажаю вам добробуту у кожну родину, суспільної злагоди та взаємоповаги, світлого і мирного неба над головою. Слава Україні!,- наголосив Віктор Леонідович.
Привітав гвоздівчан з Днем села та Успінням Пресвятої Богородиці і староста сіл Новопетрівка, Переселенці, Гвоздівка, Широке А.В. Фізік. Анатолій Володимирович побажав всім миру, міцного здоров'я, родинного щастя, благополуччя і здійснення найзаповітніших мрій, а селу - стабільного розвитку.
Не оминули увагою, вітаннями і подарунками найстаршу жительку села Ю.Д. Бранець, наймолодшу жительку села Т.О. Клец та О.І. Шевчук і І.М. Шевчука які 10 серпня відзначили 50 років подружнього життя.
А яке свято без концерту. Розважали гостей колективи та учасники художньої самодіяльності «Гвоздівчанка», Миколаївського («Віола»), Ульяновського, Новопетрівського, Антонюківського, Переселенського клубних закладів селищної ради, Ірина Кудерська та Микола Марченко.
В будинку культури, постійно лунали оплески, звучав сміх, кожної миті відчувалися приязнь, доброта і підтримка, які й мають панувати у справжньому родинному колі, що його утворюють представники однієї громади українського села, адже день села – це свято, що єднає людей в одну велику родину. Після концертної програми на гостей та жителів села чекали смачні українські страви.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь