Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

02 Серпня, 2021 р., 11:32
1 серпня у Миколаївському будинку культури відбувся турнір з настільного тенісу на першість Миколаївської селищної ради (ТГ). Протягом всього турніру його учасників супроводжували гарний настрій, щирі емоції та спортивний азарт. Грамотами голови селищної ради (ТГ) В.Л. Купченка відзначено кращих гравців, а переможця турніру ще й цінним подарунком-годинником. За результатами змагань з настільного тенісу: I місце зайняв - Олег Кодруль, II місце – Дмитро Волянський, III місце – Сергій Присяжніков. Нагороди вручив провідний спеціаліст відділу освіти, культури, молоді та спорту селищної ради Іван Смикавчук.
30 Липня, 2021 р., 14:22
Миколаївська ДПІ Головного управління ДПС в Одеській області повідомляє про прийняття Закону України від 15 червня 2021 року «1539 «Про внесення змін до Податкового кодексу шодо стимулювання детінізації доходів та підвищення податкової культури громадян шляхом запровадження одноразового добровільного декларування фізичними особами належних їм активів та сплати одноразового збору до бюджету.
30 Липня, 2021 р., 08:54
29 липня голова Миколаївської селищної ради (ТГ) В.Л. Купченко провів чергову нараду зі старостами сіл. Участь у нараді взяли: заступник селищного голови О.І. Ізбаш, секретар селищної ради Г.В. Козаченко, керівники та спеціалісти відділів Миколаївської селищної ради. Про заходи щодо активізації проведення робіт та інформування населення по вакцинації від COVID-19, доповіла заступник головного лікаря КНП «Миколаївська лікарня» В.М. Вовченко. -Станом на 23 липня по Миколаївській громаді щеплено від COVID-19 308 осіб (на пункті щеплення та мобільними бригадами), 141 особа отримала 2 дози вакцини, 167 осіб отримали 1 дозу. На пункті щеплення є доступною вакцина CoronaVac (Корея) та AstraZeneca (на ревакцинацію). Основна частина пацієнтів не бажають отримувати ці вакцини. Згідно журналу реєстрації на вакцинацію станом на 23.07.2021 року записано 120 осіб на вакцину Pfizer, 3 особи на вакцину CoronaVac, 1 особа на Moderna та заплановано на отримання 2-ї дози вакцини AstraZeneca 80 осіб. Вакцинація проводилась згідно дорожньої карти затвердженої наказом МОЗ України від 24.12.2020 року №3018. З 20.07.2021 року розпочався 5-й етап вакцинації в якому вакцину може отримати кожен бажаючий з 18 років, до цього моменту вакцину мали право отримувати люди з груп ризику віком від 60 років ,а також люди ,які по своїй професії відносяться до групи ризику,- зазначила В.М. Вовченко. Голова Миколаївської селищної ради (ТГ) В.Л. Купченко доручив керівництву Миколаївської лікарні та старостам сіл селищної ради, керівникам структурних підрозділів селищної ради - посилити комунікації з населенням щодо вакцинації від коронавірусу, розробити ефективний план дій та формувати списки бажаючих вакцинуватись. -Штам Дельта вже є в Україні і це питання часу, наскільки ефективною буде протидія. Більш ефективного механізму протидії коронавірусу, як масова вакцинація населення на сьогодні не має. Спільними зусиллями ми маємо забезпечити охоплення вакцинацією більшої частини населення громади. Щоб вберегти своє життя і здоров’я, а також – своїх рідних і близьких необхідно вакцинуватись, і якнайшвидше, - наголосив Віктор Леонідович. Про підготовку об `єктів житлово-комунального господарства та соціальної сфери до роботи в осінньо - зимовий період 2021-2022 років інформувала головний спеціаліст відділу соціально – економічного розвитку, комунальної власності, житлово-комунального господарства, архітектури, транспорту та благоустрою Н.С.Чашук. З даного питання були заслухані: керівник відділу освіти, культури, молоді та спорту селищної ради Л.Й. Голобородько, старости сіл, заступник головного лікаря КНП «Миколаївська лікарня» В.М. Вовченко. Голова селищної ради В.Л. Купченко наголосив, що питання стану підготовки об’єктів соціальної сфери та житлово-комунального господарства до роботи в осінньо-зимовий період потребує посиленого контролю та координації дій та надав відповідні доручення.
30 Липня, 2021 р., 08:46
Напередодні всесвітнього дня протидії торгівлі людьми  відбувся “круглий стіл” за участю директора Миколаївської районної філії Одеського обласного центру зайнятості Наталі Борш, керівника відділення соціальної роботи ЦНСП Анни Войченко, фахівця із соціальної роботи ЦНСП Євгенії  Толстової, в.о. начальника відділу «Миколаївське бюро правової допомоги» Подільського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Людмили Капустян, начальника Миколаївського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Одеській області Олексія Мазарака, головного спеціаліста відділу у справах дітей Миколаївської селищної ради Тетяни Юрко.
30 Липня, 2021 р., 08:42
Цифрові технології стрімко розвиваються. Разом зі зручністю це створює і виклики, зокрема, коли йдеться про безпеку особистої інформації. Щоб перебування українців в інтернеті було максимально безпечним, Мінцифра навчає людей цифрових навичок та долучається до формування законодавства європейського зразка.
30 Липня, 2021 р., 08:38
Використання електронного підпису під час оформлення різних видів документів стає все популярнішим. Лише від початку року ресурсами Мінцифри для ідентифікації, накладення та перевірки е-підпису скористалися 11,2 млн разів.
29 Липня, 2021 р., 18:59
1.08.2021р. у Миколаївському будинку культури відбудеться турнір з настільного тенісу на першість Миколаївської селищної ради (ТГ). Початок о 10.00. Запрошуються усі бажаючі!
28 Липня, 2021 р., 17:00
За ініціативи голови Миколаївської селищної ради (ТГ) В.Л. Купченка, 28 липня на території відділу освіти, культури, молоді та спорту Миколаївської селищної ради відбулося навчання з питань пожежної безпеки. У ньому взяли участь керівники та працівники відділів селищної ради, керівники та працюючий персонал закладів загальної середньої освіти, установ та організацій селищної ради. Основною метою проведення заходу було максимально навчити людей вірно діяти при виникненні пожежі.
26 Липня, 2021 р., 18:33
За дорученням голови Миколаївської селищної ради (ТГ) В.Л. Купченка продовжуються роботи з благоустрою. 26 липня працівники комунального підприємства «Миколаївське» В. Стефаненко, В. Омельченко А.Дзюба під наставництвом заступника селищного голови (ТГ) О.І. Ізбаша скосили траву в парковій зоні напроти дитячої музичної школи та по вул. Гоголя вздовж дороги і на прилеглих територіях будинків ,які покинули господарі. У черговий раз звертаюся до суб’єктів господарювання всіх форм власності, жителів громади із закликом активно включитися в загальну справу викосу трави та карантинної рослинності, наведення чистоти та порядку,- підкреслив О.І. Ізбаш.
23 Липня, 2021 р., 10:05
Із метою підтримки реінтеграції ветеранів конфлікту на сході України та зміцнення громад в Україні, Європейський Союз підготував нову ініціативу, яка допоможе ветеранам знайти роботу чи розпочати бізнес, реалізувати свій потенціал та бути корисними для своїх громад.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь