Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

11,2 млн разів українці скористалися е-підписом на ресурсах Мінцифри від початку року

Дата: 30.07.2021 08:38
Кількість переглядів: 335

Використання електронного підпису під час оформлення різних видів документів стає все популярнішим. Лише від початку року ресурсами Мінцифри для ідентифікації, накладення та перевірки е-підпису скористалися 11,2 млн разів.

Фото без опису

Про це заявила заступниця Міністра цифрової трансформації Людмила Рабчинська під час сесії Всеукраїнського форуму “Україна 30” на тему: “Цифровізація як невід’ємна складова сфери трудових відносин”. 

“Торік усе, що сьогодні сприймається як звичний формат роботи, здавалося майже неможливим. 2,7 мільярда людей у результаті пандемії опинилися в умовах обмежувальних заходів. Це чотири з п’яти працівників глобального ринку праці. Показово, що люди вчаться працювати віддалено. У попередні роки найбільші проблеми були в комунікації та співпраці (20%), тоді як у 2021 році це лише 16%”, — зазначила Людмила Рабчинська. 

За 2020 рік в Україні скористались 3,9 млрд разів електронними підписами та печатками на кваліфікованих сертифікатах. Це на 134% більше, ніж у 2019 році.

 Мінцифра спрощує всі державні процеси та вже з вересня починає впровадження режиму “без паперів”. Електронний підпис — один із найважливіших елементів доступу до всіх переваг цифрового світу. Це дозволить більшій кількості людей без перешкод користуватися діджитал-технологіями в щоденних справах, комунікації та бізнесі. 

Джерело:https://thedigital.gov.ua/news/112-mln-raziv-ukraintsi-skoristalisya-e-pidpisom-na-resursakh-mintsifri-vid-pochatku-roku?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=privit_vid_mincifri&utm_term=2021-07-30


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь