Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулася чергова нарада зі старостами сіл

Дата: 30.07.2021 08:54
Кількість переглядів: 325

29 липня голова Миколаївської селищної ради (ТГ) В.Л. Купченко провів чергову нараду зі старостами сіл. Участь у нараді взяли: заступник селищного голови О.І. Ізбаш, секретар селищної ради Г.В. Козаченко, керівники та спеціалісти відділів Миколаївської селищної ради.
Фото без опису
Про заходи щодо активізації проведення робіт та інформування населення по вакцинації від COVID-19, доповіла заступник головного лікаря КНП «Миколаївська лікарня» В.М. Вовченко.
-Станом на 23 липня по Миколаївській громаді щеплено від COVID-19 308 осіб (на пункті щеплення та мобільними бригадами), 141 особа отримала 2 дози вакцини, 167 осіб отримали 1 дозу. На пункті щеплення є доступною вакцина CoronaVac (Корея) та AstraZeneca (на ревакцинацію). Основна частина пацієнтів не бажають отримувати ці вакцини. Згідно журналу реєстрації на вакцинацію станом на 23.07.2021 року записано 120 осіб на вакцину Pfizer, 3 особи на вакцину CoronaVac, 1 особа на Moderna та заплановано на отримання 2-ї дози вакцини AstraZeneca 80 осіб. Вакцинація проводилась згідно дорожньої карти затвердженої наказом МОЗ України від 24.12.2020 року №3018. З 20.07.2021 року розпочався 5-й етап вакцинації в якому вакцину може отримати кожен бажаючий з 18 років, до цього моменту вакцину мали право отримувати люди з груп ризику віком від 60 років ,а також люди ,які по своїй професії відносяться до групи ризику,- зазначила В.М. Вовченко.
Голова Миколаївської селищної ради (ТГ) В.Л. Купченко доручив керівництву Миколаївської лікарні та старостам сіл селищної ради, керівникам структурних підрозділів селищної ради - посилити комунікації з населенням щодо вакцинації від коронавірусу, розробити ефективний план дій та формувати списки бажаючих вакцинуватись.
Фото без опису
Фото без опису-Штам Дельта вже є в Україні і це питання часу, наскільки ефективною буде протидія. Більш ефективного механізму протидії коронавірусу, як масова вакцинація населення на сьогодні не має. Спільними зусиллями ми маємо забезпечити охоплення вакцинацією більшої частини населення громади. Щоб вберегти своє життя і здоров’я, а також – своїх рідних і близьких необхідно вакцинуватись, і якнайшвидше, - наголосив Віктор Леонідович.
Фото без опису
Про підготовку об `єктів житлово-комунального господарства та соціальної сфери до роботи в осінньо - зимовий період 2021-2022 років інформувала головний спеціаліст відділу соціально – економічного розвитку, комунальної власності, житлово-комунального господарства, архітектури, транспорту та благоустрою Н.С.Чашук. З даного питання були заслухані: керівник відділу освіти, культури, молоді та спорту селищної ради Л.Й. Голобородько, старости сіл, заступник головного лікаря КНП «Миколаївська лікарня» В.М. Вовченко.
Голова селищної ради В.Л. Купченко наголосив, що питання стану підготовки об’єктів соціальної сфери та житлово-комунального господарства до роботи в осінньо-зимовий період потребує посиленого контролю та координації дій та надав відповідні доручення.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь