Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Миколаївській громаді проведено навчання з питань пожежної безпеки

Дата: 28.07.2021 17:00
Кількість переглядів: 350

За ініціативи голови Миколаївської селищної ради (ТГ) В.Л. Купченка, 28 липня на території відділу освіти, культури, молоді та спорту Миколаївської селищної ради відбулося навчання з питань пожежної безпеки. У ньому взяли участь керівники та працівники відділів селищної ради, керівники та працюючий персонал закладів загальної середньої освіти, установ та організацій селищної ради. Основною метою проведення заходу було максимально навчити людей вірно діяти при виникненні пожежі.

Фото без описуНавчання провів Р.А. Гащенко – головний інспектор ВЗНС Березівського РУ ГУ ДСНС України в Одеській області. Він розповів про причини виникнення пожеж, ознайомив присутніх з правилами пожежної безпеки та довів першочергові дії керівників та працівників при виникненні пожежі, а також фахівець розповів присутнім про види вогнегасників та принципи їх дії. На практиці продемонстрував учасникам заходу як правильно користуватися вогнегасниками.

Фото без описуПісля відповідного інструктажу, усі бажаючі власноруч мали можливість ліквідувати умовну пожежу ,використовуючи різні види вогнегасників. Руслан Анатолійович наголосив, що знання та вміння правильно використовувати первинні засоби пожежогасіння у разі виникнення пожежі допоможуть зберегти не лише майно, а й здоров’я і життя людей. Цього ж дня проведено техобслуговування вогнегасників установ та закладів селищної ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь