Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

30 Червня, 2021 р., 13:16
В Україні триває пожежонебезпечний період. У цей час суха рослинність спалахує від найменшої іскри, а пожежа за лічені хвилини здатна поширитись на великі території, знищуючи все на своєму шляху.
30 Червня, 2021 р., 13:15
Миколаївська селищна рада звертає увагу керівників релігійних організацій усіх віросповідань та населення нашої громади, з метою забезпечення пожежної та техногенної безпеки під час проведення Богослужінь просимо Вас виконувати наступні заходи: після завершення Богослужінь повністю знеструмлюйте будівлі та не залишайте у церкві без нагляду запалені свічки та відкритий вогонь; тримаючи свічку в руках, необхідно слідкувати за тим, щоб полум’я не потрапило на власні або чужі речі, які можуть миттєво спалахнути; потрібно дотримуватися правил пожежної безпеки при користуванні електроприладами, слідкувати за справністю електромереж та не допускати відкритого прокладання електропроводів по горючих конструкціях; слід бути вкрай обережними з електричними гірляндами, якими прикрашають внутрішні конструктивні елементи церков, іконостаси та окремі образи; забороняється застосування різноманітних подовжувачів, з’днання електричних дротів звичайною «скруткою»  та використання у електрозапобіжниках та званих «жучків», адже це може призвести до виникнення масштабної пожежі.
29 Червня, 2021 р., 14:09
Держпослуги, які кожен може отримувати швидко, зручно і без головного болю, — одне з найважливіших завдань Мінцифри. Раніше українці їздили до різних держустанов, відстоювали довжелезні черги до кабінетів та не завжди одразу отримували необхідні довідки: то обід, то немає бланків, то взагалі раптово закінчився робочий день. Це правда — час у держустановах спливає швидко і часто без користі для людини.
29 Червня, 2021 р., 13:56
Кількість точок доступу, де можна отримати послугу єМалятко, зросла до понад 1500 — це 838 ЦНАПів (включно з ВРМ і терпідрозділами), 76 пологових, 587 відділів ДРАЦС. А послугу надають понад 5000 адміністраторів.
29 Червня, 2021 р., 13:25
День Конституції України належить до тих дат, коли громадяни країни віддають данину поваги символам держави, що укріплюють і виражають дух нації, котра пройшла довгий героїчний шлях. 28 червня з нагоди відзначення 25-ї річниці Конституції України у Миколаївці на подвір`ї Миколаївського опорного закладу загальної середньої освіти Миколаївської селищної ради відбулися урочистості. Участь у них взяли голова Миколаївської селищної ради (ТГ) В.Л. Купченко, заступник голови селищної ради О.І. Ізбаш, старости сіл селищної ради, представники трудових колективів громади. Прозвучав Державний Гімн України.
29 Червня, 2021 р., 13:21
28 червня у Миколаївці відбувся матч з футболу до Дня Конституції України В змаганнях взяли участь команди з с. Антонюків та с. Ульяновки. В напруженій боротьбі, з рахунком 5:1 перемогли ульянівці. Чотирма голами у грі відзначився відзначився гравець ульяновської команди Денис Дурлов, ще один гол на рахунку Дмитра Больбота. Гол престижу з пенальті забив гравець антонюківської команди Станіслав Тітаренко. Кращий воротар - Луцко Сергій, кращий захисник - Чебаненко Віталій, кращий півзахисник – Тимур Гаврилюк, кращий нападник-Дмитро Больбот, кращий гравець матчу Іван Танасійчук,їх відзначено Грамотами голови селищної ради (ТГ) В.Л. Купченка, а команду переможницю нагороджено кубком. Нагороди вручив провідний спеціаліст відділу освіти, культури, молоді та спорту селищної ради І.Смикавчук.
28 Червня, 2021 р., 08:36
Шановні жителі Миколаївської громади! 28 червня ми відзначаємо День Конституції України. Вітаю вас з надзвичайно важливим святом нашої держави – 25-ю річницею Конституції України! 25 років тому Верховна Рада України від імені Українського народу прийняла Основний Закон держави. Цього дня ми святкуємо початок історії сучасної незалежної України. Прийняття у 1996 році Конституції закріпило правові основи незалежної України, її суверенітет і територіальну цілісність. Це був найважливіший крок у забезпеченні прав людини і громадянина, а Україна отримала міжнародний авторитет як незалежна складова частина світової спільноти. З нагоди визначного державного свята щиро бажаю всім міцного здоров`я, впевненості, сил, добра та родинного благополуччя. Миру та спокою нашій благословенній Україні та кожному з нас. Голова Миколаївської селищної ради В.Л. Купченко
25 Червня, 2021 р., 18:44
25 червня в міському будинку культури м. Березівка відбулися урочистості з нагоди Дня Конституції, Дня молоді і Дня державної служби. Участь у заходах взяла делегація Миколаївської селищної ради: заступник селищного голови О.І. Ізбаш, секретар селищної ради Г.В. Козаченко, головний спеціаліст загального відділу селищної ради О.В. Нікул. Відзнакою-медаллю ВО «КРАЇНА» «ЗА СУМЛІННУ ПРАЦЮ» нагороджено секретаря Миколаївської селищної ради Г.В. Козаченко. На фото: голова Березівської районної ради В.Л. Мосійчук, секретар Миколаївської селищної ради Г.В. Козаченко, голова Березівської районної державної адміністрації В.В. Лабуш (зліва направо).
25 Червня, 2021 р., 18:43
27.06.2021 року на стадіоні в смт. Миколаївка відбудеться відбудеться турнір з футболу до Дня Конституції України. Початок об 11.00 .Запрошуються всі бажаючі.
25 Червня, 2021 р., 15:28
28 червня 1996 року Верховна Рада ухвалила Конституцію України. Це стало важливим етапом українського державотворення. Конституція є ядром національної правової системи. Вона фіксує головні юридичні та політичні аспекти відносин між державою та суспільством.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь