Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

08 Серпня, 2021 р., 11:16
У всі часи будинок культури був та залишається місцем, де завжди збиралася і збирається молодь, відбуваються зустрічі поколінь: батьків, дітей, онуків. Це місце розкриває традиції та знайомить зі звичаями наступні покоління, місце, що вчить культури і правил поведінки. Зовнішній вигляд та внутрішнє облаштування закладу відіграють неабияку роль. І від цих двох чинників значною мірою залежить чи матимуть бажання йти туди люди взагалі. 6 серпня голова Миколаївської селищної ради (ТГ) В.Л. Купченко відвідав з робочим візитом с. Новопетрівку, де розпочато капітальний ремонт сільського будинку культури. Згідно програми соціально-економічного розвитку Миколаївської селищної ради на 2021 рік, на VI сесії VIII скликання, депутати Миколаївської селищної ради прийняли рішення про виділення з місцевого бюджету на капітальний ремонт будинку культури в с. Новопетрівка – 200 000 грн. Переможцем тендеру стало ПП «Профіт-ресурс», працівники якого вже розпочали проводити ремонтні роботи вартістю - 149 999,00грн. Керівник підрядної організації ПП «Профіт-ресурс» А.І. Дмитрієнко ознайомив голову селищної ради (ТГ) В.Л. Купченка, старосту сіл Новопетрівка, Переселенці, Гвоздівка, Широке А.В. Фізіка, завідуючу Новопетрівським сільським будинком культури В.М. Лозан з обсягами робіт. Голова громади В.Л. Купченко акцентував особливу увагу на якості ремонтних робіт та темпах виконання. -Конструктивною роботою та спільними зусиллями разом з депутатським корпусом селищної ради нам вдалося дати нове життя старому приміщенню будинку культури і це додає віри, що Миколаївська громада матиме гарне майбутнє,- підсумував Віктор Леонідович. Невдовзі будинок культури почне нове життя, а новопетрівці та жителі навколишніх сіл матимуть змогу проводити своє дозвілля у комфортних умовах, отримуючи задоволення від культурно-мистецьких заходів.
05 Серпня, 2021 р., 09:34
04 серпня відбулося розширене засідання комітету з підготовки та проведення заходів до Дня Державного Прапора України і 30-ї річниці незалежності України. Його провів голова Миколаївської селищної ради (ТГ) В.Л. Купченко. Участь у засіданні взяли члени оргкомітету, старости сіл селищної ради, керівники та спеціалісти структурних підрозділів селищної ради, директори закладів освіти селищної ради, керівники клубних закладів селищної ради, керівники установ та організацій. Детально про план заходів інформувала завідувач сектору культури відділу освіти, культури, молоді та спорту селищної ради А.К. Острікова. Зокрема, узгоджено: проведення церемонії урочистого підняття Державного Прапора України та мотопробігу по населених пунктах громади, заходи до дня Дня Державного Прапора України, організацію та проведення святкової ходи, урочистої та розважальної частин заходів з нагоди відзначення 30-ї річниці незалежності України. Особливу увагу на засіданні оргкомітету голова селищної ради (ТГ) В.Л. Купченко звернув на важливості державних символів і атрибутів, які неодмінно повинні супроводжувати святкування Дня Державного Прапора України і 30-ї річниці незалежності України у громаді. Підводячи підсумки засідання очільник громади наголосив, що необхідно відповідально віднестися до відзначення Дня Державного Прапора України і 30-ї річниці незалежності України. -Заходи повинні пройти на високому патріотичному рівні та з гідним вшануванням борців за волю і незалежність України усіх поколінь,- підкреслив Віктор Леонідович. По завершенні засідання оргкомітету, заступник головного лікаря КНП «Миколаївська лікарня» Валентина Вовченко провела роз`яснювальну роботу з вакцинації від COVID-19, розповіла про види вакцин та наголосила на необхідності трудових колективів та мешканців громади якнайшвидше вакцинуватись. За дорученням голови селищної ради (ТГ) В.Л. Купченка присутнім було роздано інформаційні бюлетені з вакцинації від COVID-19.
05 Серпня, 2021 р., 08:54
Вакцинація – понад усе, зазначив голова Одеської обласної державної адміністрації Сергій Гриневецький під час свого робочого візиту до Березівського району. В Березівці керівник області ознайомився з роботою центру масової вакцинації, який функціонує на базі районної лікарні.
05 Серпня, 2021 р., 08:26
Голова Одеської облдержадміністрації Сергій Гриневецький взяв участь у черговій селекторній нараді, яку з головами облдержадміністрацій в режимі онлайн провів Міністр розвитку громад та територій (Мінрегіону) Олексій Чернишов.
05 Серпня, 2021 р., 08:15
Голова Одеської облдержадміністрації Сергій Гриневецький провів, в режимі он-лайн, засідання колегії ОДА.
05 Серпня, 2021 р., 08:05
В рамках програми президента Володимира Зеленського “Велике будівництво” стартував капітальний ремонт ключовий дороги південній частині Одеської області Т-16-44 КПП “Лісове” – КПП “Малоярославець Перший”, яка веде до кордону з Молдовою.
04 Серпня, 2021 р., 09:31
3 серпня голова Миколаївської селищної ради (ТГ) В.Л. Купченко провів нараду з представниками КНП «Миколаївська лікарня». Участь у ній взяли секретар селищної ради Г.В. Козаченко, начальник фінансового відділу селищної ради В.О. Дяченко, депутат Миколаївської селищної ради, член постійної комісії з питань фінансів, бюджету, соціально – економічного розвитку, інвестицій та регуляторної діяльності селищної ради О.О. Щербина, заступник головного лікаря КНП «Миколаївська лікарня» В.М. Вовченко, бухгалтери та завгосп КНП «Миколаївська лікарня». Обговорено питання підготовки КНП «Миколаївська лікарня» до роботи в осінньо - зимовий період 2021-2022 років. Мова йшла про можливу модернізацію системи централізованого опалення закладу охорони здоров`я-зокрема про перехід на електроопалення, використання альтернативних джерел енергії та ін. Учасники наради також зупинилися на питаннях тарифної політики енергопостачання, цін на вугілля. Заслухавши та обговоривши пропозиції представників КНП «Миколаївська лікарня» вирішили на наступний опалювальний сезон користуватися діючою системою опалення. Голова селищної ради В.Л. Купченко доручив розрахувати потребу вугілля до кінця опалювального сезону та акцентував увагу на його раціональному використанні для забезпечення належної роботи КНП «Миколаївська лікарня» в осінньо - зимовий період 2021-2022 років.
04 Серпня, 2021 р., 09:11
Шановні жителі Миколаївської селищної ради!
03 Серпня, 2021 р., 13:08
07.08.2021р. на стадіоні в смт. Миколаївка відбудеться турнір з футболу пам`яті Бориса Михайлова, початок об 11.00 год. Запрошуються усі бажаючі.
02 Серпня, 2021 р., 11:32
1 серпня у Миколаївському будинку культури відбувся турнір з настільного тенісу на першість Миколаївської селищної ради (ТГ). Протягом всього турніру його учасників супроводжували гарний настрій, щирі емоції та спортивний азарт. Грамотами голови селищної ради (ТГ) В.Л. Купченка відзначено кращих гравців, а переможця турніру ще й цінним подарунком-годинником. За результатами змагань з настільного тенісу: I місце зайняв - Олег Кодруль, II місце – Дмитро Волянський, III місце – Сергій Присяжніков. Нагороди вручив провідний спеціаліст відділу освіти, культури, молоді та спорту селищної ради Іван Смикавчук.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь