Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Розширене засідання оргкомітету з нагоди відзначення Дня Державного Прапора України і 30-ї річниці незалежності України

Дата: 05.08.2021 09:34
Кількість переглядів: 396

04 серпня відбулося розширене засідання комітету з підготовки та проведення заходів до Дня Державного Прапора України і 30-ї річниці незалежності України. Його провів голова Миколаївської селищної ради (ТГ) В.Л. Купченко. Участь у засіданні взяли члени оргкомітету, старости сіл селищної ради, керівники та спеціалісти структурних підрозділів селищної ради, директори закладів освіти селищної ради, керівники клубних закладів селищної ради, керівники установ та організацій.
Детально про план заходів інформувала завідувач сектору культури відділу освіти, культури, молоді та спорту селищної ради А.К. Острікова.
Зокрема, узгоджено: проведення церемонії урочистого підняття Державного Прапора України та мотопробігу по населених пунктах громади, заходи до дня Дня Державного Прапора України, організацію та проведення святкової ходи, урочистої та розважальної частин заходів з нагоди відзначення 30-ї річниці незалежності України.
Особливу увагу на засіданні оргкомітету голова селищної ради (ТГ) В.Л. Купченко звернув на важливості державних символів і атрибутів, які неодмінно повинні супроводжувати святкування Дня Державного Прапора України і 30-ї річниці незалежності України у громаді.
Підводячи підсумки засідання очільник громади наголосив, що необхідно відповідально віднестися до відзначення Дня Державного Прапора України і 30-ї річниці незалежності України.
-Заходи повинні пройти на високому патріотичному рівні та з гідним вшануванням борців за волю і незалежність України усіх поколінь,- підкреслив Віктор Леонідович.
По завершенні засідання оргкомітету, заступник головного лікаря КНП «Миколаївська лікарня» Валентина Вовченко провела роз`яснювальну роботу з вакцинації від COVID-19, розповіла про види вакцин та наголосила на необхідності трудових колективів та мешканців громади якнайшвидше вакцинуватись. За дорученням голови селищної ради (ТГ) В.Л. Купченка присутнім було роздано інформаційні бюлетені з вакцинації від COVID-19.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь