Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Належну увагу-осередку культури

Дата: 08.08.2021 11:16
Кількість переглядів: 394

У всі часи будинок культури був та залишається місцем, де завжди збиралася і збирається молодь, відбуваються зустрічі поколінь: батьків, дітей, онуків. Це місце розкриває традиції та знайомить зі звичаями наступні покоління, місце, що вчить культури і правил поведінки.
Фото без опису
Зовнішній вигляд та внутрішнє облаштування закладу відіграють неабияку роль. І від цих двох чинників значною мірою залежить чи матимуть бажання йти туди люди взагалі.
6 серпня голова Миколаївської селищної ради (ТГ) В.Л. Купченко відвідав з робочим візитом с. Новопетрівку, де розпочато капітальний ремонт сільського будинку культури.
Фото без опису
Згідно програми соціально-економічного розвитку Миколаївської селищної ради на 2021 рік, на VI сесії VIII скликання, депутати Миколаївської селищної ради прийняли рішення про виділення з місцевого бюджету на капітальний ремонт будинку культури в с. Новопетрівка – 200 000 грн.
Переможцем тендеру стало ПП «Профіт-ресурс», працівники якого вже розпочали проводити ремонтні роботи вартістю - 149 999,00грн.
Керівник підрядної організації ПП «Профіт-ресурс» А.І. Дмитрієнко ознайомив голову селищної ради (ТГ) В.Л. Купченка, старосту сіл Новопетрівка, Переселенці, Гвоздівка, Широке А.В. Фізіка, завідуючу Новопетрівським сільським будинком культури В.М. Лозан з обсягами робіт. Голова громади В.Л. Купченко акцентував особливу увагу на якості ремонтних робіт та темпах виконання.
Фото без опису
-Конструктивною роботою та спільними зусиллями разом з депутатським корпусом селищної ради нам вдалося дати нове життя старому приміщенню будинку культури і це додає віри, що Миколаївська громада матиме гарне майбутнє,- підсумував Віктор Леонідович.
Невдовзі будинок культури почне нове життя, а новопетрівці та жителі навколишніх сіл матимуть змогу проводити своє дозвілля у комфортних умовах, отримуючи задоволення від культурно-мистецьких заходів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь