Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Належно підготуватися до опалювального сезону

Дата: 04.08.2021 09:31
Кількість переглядів: 290

3 серпня голова Миколаївської селищної ради (ТГ) В.Л. Купченко провів нараду з представниками КНП «Миколаївська лікарня». Участь у ній взяли секретар селищної ради Г.В. Козаченко, начальник фінансового відділу селищної ради В.О. Дяченко, депутат Миколаївської селищної ради, член постійної комісії з питань фінансів, бюджету, соціально – економічного розвитку, інвестицій та регуляторної діяльності селищної ради О.О. Щербина, заступник головного лікаря КНП «Миколаївська лікарня» В.М. Вовченко, бухгалтери та завгосп КНП «Миколаївська лікарня». Обговорено питання підготовки КНП «Миколаївська лікарня» до роботи в осінньо - зимовий період 2021-2022 років. Фото без опису
Мова йшла про можливу модернізацію системи централізованого опалення закладу охорони здоров`я-зокрема про перехід на електроопалення, використання альтернативних джерел енергії та ін. Учасники наради також зупинилися на питаннях тарифної політики енергопостачання, цін на вугілля.
Фото без опису
Заслухавши та обговоривши пропозиції представників КНП «Миколаївська лікарня» вирішили на наступний опалювальний сезон користуватися діючою системою опалення.
Голова селищної ради В.Л. Купченко доручив розрахувати потребу вугілля до кінця опалювального сезону та акцентував увагу на його раціональному використанні для забезпечення належної роботи КНП «Миколаївська лікарня» в осінньо - зимовий період 2021-2022 років.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь