Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Мережа єМалятко зросла до понад 1500 точок доступу

Дата: 29.06.2021 13:56
Кількість переглядів: 379

Кількість точок доступу, де можна отримати послугу єМалятко, зросла до понад 1500 — це 838 ЦНАПів (включно з ВРМ і терпідрозділами), 76 пологових, 587 відділів ДРАЦС. А послугу надають понад 5000 адміністраторів.

Фото без опису

Ще рік тому, щоб отримати всі необхідні послуги для малюка, батькам доводилось витрачати до 10 днів на відвідування різних держустанов. Сьогодні замовити до 9 послуг в 1 можна за 15 хвилин.

Адміністратори обов'язково проходять навчання і лише після успішного тестування можуть надавати комплексну послугу єМалятко. Навчальна програма допомагає новим адміністраторам не лише розібратися, як працює сфера надання адмінпослуг, а й перейняти досвід, найкращі практики та цінності. 

Фото без опису

“79% заяв на отримання свідоцтва про народження в Україні подаються через єМалятко. Ми постійно працюємо над удосконаленням послуги. Протягом останніх чотирьох тижнів 100% батьків задоволені сервісом. Це найвищий показник якості надання держпослуг і результат роботи тисячі людей, які щодня роблять державні сервіси кращими.м”, — зазначила заступниця Міністра цифрової трансформації Людмила Рабчинська.

Джерело:https://thedigital.gov.ua


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь