Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

11 Жовтня, 2021 р., 08:51
Діяльність служби у справах дітей Миколаївської селищної ради (ТГ) спрямована на захист прав, свобод та законних інтересів малолітніх та неповнолітніх дітей громади, поліпшення їхнього соціального захисту, сприяння фізичному, духовному та інтелектуальному розвиткові та привертання уваги суспільства до проблем дітей. 8 жовтня за участю в.о. голови Миколаївської селищної ради Г.В.Козаченко, начальника служби у справах дітей селищної ради О.С. Ковальського, головного спеціаліста служби у справах дітей Т.В. Юрко, керівника відділення соціальної роботи центру надання соціальних послуг А.О.Войченко, фахівця із соціальної роботи Є.М. Толстової, т.в.о. начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту Миколаївської селищної ради Т.В. Шаманської, начальника відділу правового забезпечення діяльності селищної ради, запобігання та виявлення корупції Є.О. Молчанова, старости сіл Ульяновка, Новопокровка, Комарашево, Мар`янівка О.В. Атнашевського, дільничного офіцера поліції сектору поліції відділу поліцейської діяльності №1 О.В. Івахова відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини при Миколаївській селищній раді (ТГ). Розглянуто заяву громадян про призначення їх опікунами над малолітньою дитиною; проведено профілактичну роботу із батьками ,які схильні до негативних проявів поведінки щодо належного виконання батьківських обов’язків; затверджено індивідуальні плани соціального захисту на дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.
11 Жовтня, 2021 р., 08:50
ТОВ «ОДЕСАГАЗ-ПОСТАЧАННЯ» та АТ «Одесагаз» повідомляють, що побутовий споживач відповідно до п.4 Глави 4 розділу ІХ Кодексу газорозподільних систем, який за умовами договору розподілу природного газу розраховується за лічильником газу, зобов’язаний щомісячно станом на 01 число місяця знімати фактичні показники лічильника газу та протягом п’яти діб (до 05 числа) включно надавати їх оператору газорозподільної мережі у спосіб, визначений договором розподілу природного газу. Показники приладу обліку газу можна надавати: - на номери телефонів: Березівська дільниця – (04856)21104; (0485620853; 0503690250; 0503901314; Миколаївська дільниця – (04857)22500; 0503690250; - через особистий кабінет споживача, діючий на офіційному сайті АТ «Одесагаз»; - через мобільний додаток та смс-повідомлення на номер 2425. Після отримання показань приладів обліку, оператор газорозподільної системи подає всі дані на відповідну інформаційну платформу, на якій обліковуються необхідні обсяги газу на наступний місяць. У разі не надання вчасних показань споживачами, оператор газорозподільної системи надає середній розрахунок споживання газу по цих споживачах і тому виникають великі розбіжності у показаннях та платіжках. У випадку, коли споживач заздалегідь знає, що певний час не користуватиметься послугами газопостачання (планове лікування, відпустка, довготривале відрядження тощо) споживач має письмово сповістити газопостачальну та газорозподільну компанії про цей факт для уникнення в подальшому нарахування за не надані послуги. Для письмового звернення з врегулювання питань нарахованої заборгованості за невчасне надання показників за спожитий природний газ звертатися за адресами абонентських дільниць: - м. Березівка, вул. Генерала Плієва, 27б, тел. (04856)2-05-15; - м. Березівка, вул.Паркова,82; - смт Миколаївка, вул. Центральна,2а.
08 Жовтня, 2021 р., 11:16
В Україні вперше встановили технічні показники якості мобільного інтернету, затверджені Держспецзв’язку. Чіткі вимоги  спонукатимуть операторів покращити мережу у містах та селах. Адже кожен українець за будь-яких умов може розраховувати на мінімально допустимий, але якісний рівень мобільного зв'язку, навіть на околиці міста. 
08 Жовтня, 2021 р., 11:09
На сервісі, розміщеному на порталі Дія, можна знайти інформацію про всі необхідні документи, строки та вартість на замовлення державних послуг
07 Жовтня, 2021 р., 14:38
08.10.2021р. на стадіоні в смт. Миколаївка відбудеться дитячий турнір з футболу «Шкіряний м`яч», початок о 10.00 год. Запрошуємо вболівальників футболу.
07 Жовтня, 2021 р., 09:02
В Україні почали впровадження Єдиної інформаційної системи соціальної сфери (ЄІССС). Завершили розробку перших елементів системи, серед яких — Єдиний соціальний реєстр. Система автоматизує більшість процесів, пришвидшить розгляд заяв та усуне корупційні ризики в соціальній сфері.
07 Жовтня, 2021 р., 08:56
Підготовка об’єктів житлово-комунального, паливно-енергетичного господарства та соціально-культурної сфери Одеської області до роботи в осінньо-зимовий період 2021/2022 – важливе питань, яке тримає на контролі голова Одеської ОАД Сергій Гриневецький.
07 Жовтня, 2021 р., 08:40
1 жовтня юристка  відділу «Миколаївське бюро правової допомоги» Подільського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги з метою інформування громадян провела правопросвітницький захід в  Миколаївській районній філії Одеського обласного центру зайнятості для осіб, які перебувають на обліку в службі зайнятості на тему: «Встановлення факту належності правовстановлюючого документу».
03 Жовтня, 2021 р., 19:35
За дорученням голови Миколаївської селищної ради (ТГ) В.Л. Купченка продовжуються роботи з благоустрою. Цими днями завгосп адмінбудівлі селищної ради Д.В. Михайленко разом з працівниками комунального підприємства «Миколаївське» А.Дзюбою і В. Стефаненком, впорядкували територію паркової зони у центрі селища від опалого листя.
03 Жовтня, 2021 р., 19:26
Щорічно в усьому світі 1 жовтня відзначається Міжнародний день людей похилого віку, який був проголошений 50 сесією Генеральної Асамблеї ООН. В Україні це свято відзначається з 1991 року. В цей день в Україні також відзначається і День ветерана. Це можливість нагадати всім про людський обов`язок бути турботливими та милосердними до шанованої частини суспільства. З цієї нагоди минулої п`ятниці в Миколаївському будинку культури відбулися святкові заходи щоб віддати свою шану і повагу людям, за спиною у яких великий віковий і життєвий шлях. Секретар селищної ради Г.В.Козаченко висловила глибоку вдячність представникам Миколаївської громади, які закладали основу незалежної держави, є носіями кращих трудових традицій і духовних багатств, побажала здоров’я та довголіття. До привітань приєднався голова організації ветеранів Миколаївської селищної ради В.Ф. Школенко. Віктор Федорович наголосив, що повага до старших – одна з найголовніших цінностей людської моралі. Бути турботливими та милосердними до найповажнішої частини суспільства, це і привід до роздумів щодо подальшої долі людства, його культури, зв’язку та розуміння поколінь. Привітала шанованих учасників заходу та розповіла про особливості надання безоплатної правової допомоги в.о. начальника відділу Миколаївське бюро правової допомоги Л.М. Капустян. Концертна програма викликала дуже теплі та приємні емоції і залишила незабутні враження. Зворушливі виступи вокального колективу Миколаївського ОЗ ЗССО «Любисток», вокального колективу «Віола», Миколи Загороднього, Ірини Кудерської, Ірини Жебріцької, Валентини Алексеєнко, Ірини Белінської, Геннадія Руденка, Дмитра Хапуна, учасників художньої самодіяльності Антонюківського клубного закладу селищної ради, торкнулися до кожного серця учасників заходу.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь