Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

03 Листопада, 2021 р., 13:27
Кухарі закладу вже багато років мріяли про нове обладнання для кухні, а зокрема нову плиту. Тож за сприяння голови громади Віктора Купченка та спонсорській допомозі директора ГК "Прометей" Кушніра Віталія, їх мрія нарешті здійснилася. Починати новий зимовий сезон і втілювати у життя страви відомого кухаря Євгена Клопотенка працівники ЗДО "Сонечко" готові.
03 Листопада, 2021 р., 11:11
За минулу добу на території Одеської області за даними ДУ «Одеський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України лабораторно підтверджено методом ПЛР 1858 осіб (діти – 84, медпрацівники – 8).
02 Листопада, 2021 р., 20:36
2 листопада відбулася чергова нарада зі старостами сіл Миколаївської селищної ради, яку провів голова Миколаївської селищної ради (ТГ) В.Л. Купченко. Участь у нараді взяли секретар селищної ради Г.В. Козаченко, керівники та спеціалісти відділів Миколаївської селищної ради, головний лікар КНП «Миколаївська лікарня» В.І. Кирик. Про хід кампанії з вакцинації населення від COVID-19 доповіла В.І. Кирик. За інформацією головного лікаря станом на 1 листопада проведено щеплень громадян від COVID-19-1372, в жовтні було зроблено - 969 щеплень громадянам від COVID-19.
02 Листопада, 2021 р., 20:30
У практичних завданнях курсу «Програмування для новачків» кожен зможе написати свій перший код. 2 листопада 2021 року Міністерство цифрової трансформації України за підтримки швейцарсько-української Програми «Електронне урядування задля підзвітності влади та участі громади» (EGAP), що виконується Фондом Східна Європа, у співпраці з науково-популярним медіа Куншт презентували 10-серійний освітній серіал «Програмування для новачків».
02 Листопада, 2021 р., 20:02
Зупинити процес глобального потепління можливо лише змінивши глобальне мислення й пріоритети світової політики, коли та чи інша територія розглядається не лише як ринок збуту, а й як домівка для тисяч представників флори й фауни. Про це сказав Президент України Володимир Зеленський під час виступу на Конференції ООН з питань зміни клімату COP26 у Глазго (Велика Британія).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь