Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проведено чергову нараду зі старостами сіл та керівниками структурних підрозділів селищної ради

Дата: 02.11.2021 20:36
Кількість переглядів: 186

2 листопада відбулася чергова нарада зі старостами сіл Миколаївської селищної ради, яку провів голова Миколаївської селищної ради (ТГ) В.Л. Купченко. Участь у нараді взяли секретар селищної ради Г.В. Козаченко, керівники та спеціалісти відділів Миколаївської селищної ради, головний лікар КНП «Миколаївська лікарня» В.І. Кирик. Про хід кампанії з вакцинації населення від COVID-19 доповіла В.І. Кирик. За інформацією головного лікаря станом на 1 листопада проведено щеплень громадян від COVID-19-1372, в жовтні було зроблено - 969 щеплень громадянам від COVID-19.

Валентина Іванівна акцентувала увагу, що для проведення щеплення населення створені усі необхідні умови, медперсонал – підготовлений, усі охочі можуть вакцинуватися.

- На сьогодні в усьому світі єдиним надійним і дієвим методом боротьби з коронавірусною інфекцією є вакцинація. Треба розуміти, що тільки щеплення проти коронавірусної інфекції убезпечить від хвороби, а у гірших наслідках - знизить негативні наслідки COVID-19 для кожного з нас, ваших рідних і близьких,- наголосив голова селищної ради (ТГ) В.Л. Купченко.

На порядку денному розглянуті питання: технічного стану систем опалення та наявність палива в комунальних закладах селищної ради; підготовки до проведення тендерних закупівель енергоносіїв та палива для комунальних закладів селищної ради; дотримання фінансової дисципліни в закладах комунальної власності.

Також розглянули питання роботи структурних підрозділів селищної ради.

Голова селищної ради (ТГ) В.Л. Купченко доручив керівникам структурних підрозділів підготувати звіти за весь період роботи структурних підрозділів селищної ради до 1 грудня. Про стан виконавської дисципліни в розрізі відділів за 10 місяців 2021року інформувала секретар селищної ради Г.В. Козаченко. За результатами розгляду питань головою селищної ради (ТГ) В.Л. Купченком надані відповідні доручення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь