Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Освітлення вулиць населених пунктів громади виконано на 90%

Дата: 01.09.2021 08:39
Кількість переглядів: 530

Освітлення вулиць населених пунктів є на сьогодні дуже актуальним. Темрява на вулицях, особливо в осінньо-зимовий період створює багато незручностей для мешканців громади під час дороги на роботу та повернення додому, сприяє вчиненню правопорушень, крадіжок майна громадян, скоєнню дорожньо-транспортних пригод.
Вуличне освітлення є одним з основних елементів благоустрою населених пунктів. З метою забезпечення належних умов проживання для жителів усіх населених пунктів громади станом на 31 серпня освітлено 90% вулиць населених пунктів Миколаївської селищної ради (ТГ),- зазначив голова селищної ради В.Л. Купченко.
Це було в планах одним з пріоритетних завдань після обрання на посаду Віктора Леонідовича керівником територіальної громади.
Фото без опису
(Нагадаємо) Кошти – субвенцію з обласного бюджету розвитку на капітальний ремонт електромереж вуличного освітлення населених пунктів Миколаївської селищної ради (ТГ) у сумі 818 939, 91 грн. було виділено за сприяння депутата Одеської обласної ради К.А. Хачатряна.
Електромонтажні роботи на всіх запланованих об`єктах виконано переможцем тендеру товариством з обмеженою відповідальністю «Лювімар»: (від КТП-11 с.Василівка, вул. Тімірязєва; від КТП-62 с.Ульяновка, вул. Суворова; від КТП-18 с.Олексіївка вул. Лісна та доосвітлення вул.Шевченка; від КТП-19 с.Олексіївка, вул. Набережна ; від КТП-37 с.Дружелюбівка, вул. Центральна; від КТП - 66 с.Новопокровка, вул. Гагаріна; від КТП- 68 с.Новопокровка, вул. Гагаріна; від КТП-24 с.Сухий Овраг, вул. Степова, вул. Садова; від КТП – 30 с.Ставкове, вул. Шкільна).
70000,0 грн. з місцевого бюджету було виділено на виготовлення необхідної проектно-кошторисної документації. Прошу жителів громади віднестися з порозумінням, що миттєво вирішити всі наявні проблеми в громаді неможливо. Разом з тим, керівництво селищної ради разом з депутатським корпусом і надалі докладатиме всіх зусиль для покращення життя мешканців громади. Роботи будуть продовжуватися, щоб досягти 100% покриття вуличним освітленням усіх вулиць,- підкреслив голова Миколаївської селищної ради (ТГ) В.Л. Купченко.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь