Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проведено чергову нараду зі старостами сіл

Дата: 01.09.2021 08:43
Кількість переглядів: 554

31 серпня відбулася чергова нарада з старостами сіл Миколаївської селищної ради. Її провів голова Миколаївської селищної ради (ТГ) В.Л. Купченко. Участь у ній взяли участь: заступник селищного голови О.І. Ізбаш, секретар, селищної ради Г.В. Козаченко, директор КП «Миколаївське» С.В. Півненко, керівники та спеціалісти відділів Миколаївської селищної ради.
Основне питання порядку денного розроблення Стратегії розвитку громади, інформували головний спеціаліст відділу соціально – економічного розвитку, комунальної власності, житлово – комунального господарства, архітектури, транспорту та благоустрою Миколаївської селищної ради В.С. Балановська і начальник відділу М.І. Чирнилюк.
-Стратегія — це довготерміновий план розвитку, який розробляється, як правило, на 7-10 років. Це бачення, місія, пріоритети громади, це те — куди рухається громада. Проте реалізується Стратегія через щорічні плани та програми розвитку, конкретні проекти, на які виділяються чи залучаються кошти. Поступова, поетапна реалізація таких проектів чи програм наближає громаду до її стратегічних цілей. Процес стратегічного планування — це довготривалий творчий процес із певним алгоритмом дій, який покликаний вирішити питання забезпечення сталості розвитку територіальної громади,- зазначила В.С. Балановська.
М.І. Чирнилюк довів інформацію, про те, що на засіданні виконавчого комітету селищної ради 27 серпня було доведено положення та запропоновано склад робочої групи з розробки Стратегії розвитку громади.
Голова селищної ради доручив усім структурним підрозділам, старостам активно долучитися до розробки Стратегії розвитку громади, а також залучати активних жителів ТГ до процесу розробки стратегії розвитку. Директору КП «Миколаївське» С.В. Півненку Віктор Леонідович доручив підготувати проекти розрахунків економічно обґрунтованих тарифів на житлово-комунальні послуги. Далі В.Л. Купченко підвів підсумки по відзначенню 30-річчя Незалежності України - подякував відділу освіти культури, молоді та спорту селищної ради, старостам та усім причетним, хто відповідально поставилися до проведення заходів з нагоди відзначення знаменної дати.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь