Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

18 Березня, 2021 р., 10:02
17 березня голова Миколаївської селищної ради (ТГ) В.Л. Купченко разом з начальником відділу освіти, культури, молоді та спорту селищної ради Л.Й. Голобородько та завідувачем сектору культури відділу освіти, культури, молоді та спорту селищної ради А.К.Остріковою відвідали Миколаївську дитячу музичну школу.
18 Березня, 2021 р., 09:57
17 березня відбулася нарада щодо алгоритму взаємодії пасічників та аграріїв під час обробітку полів, попередження та недопущення отруєння бджіл.
17 Березня, 2021 р., 16:58
Минулого  вівторка працівники КП «Миколаївське»  під керівництвом  заступника селищного голови О.І. Ізбаша впорядкували територію біля закладу культури та кладовища в с. Ставкове. Трудилися вони завзято. За час роботи комунальники почистили територію від сміття, пластику  бур’янів  і чагарників підрізали дерева.
17 Березня, 2021 р., 16:47
16 березня за ініціативи голови Миколаївської селищної ради (ТГ) В.Л. Купченка приватним нотаріусом О.А. Сологубом проведено консультаційне навчання для старост сіл та фахівців Миколаївської селищної ради (ТГ)  з вчинення ними нотаріальних дій.
17 Березня, 2021 р., 16:40
16 березня голова Миколаївської селищної ради (ТГ) В.Л. Купченко провів нараду з старостами сіл Миколаївської селищної ради (ТГ). Участь у ній взяли: заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради О.І. Ізбаш, секретар селищної ради Г.В. Козаченко, директор КП «Миколаївське» С.В. Півненко, керівники та спеціалісти відділів Миколаївської селищної ради.
15 Березня, 2021 р., 08:32
12 березня розпочато роботи з будівництва Антонюківської амбулаторії загальної практики сімейної медицини. Будівництво проводиться за кошти субвенції з державного та місцевого (співфінансування) бюджетів. Роботи по будівництву амбулаторії здійснює ТОВ "УКРМЕЖБУД". Тож аби ознайомитися з планом будівництва амбулаторії в с. Антонюки голова Миколаївської селищної ради (ТГ) Віктор Купченко здійснив робочий візит. Він зустрівся з директором підрядної організації, яка виконує роботи на цьому об’єкті Володимиром Герасимчуком та старостою сіл Антонюки, Романівка, Амбарів Тетяною Іванченко, які розповіли про строки будівництва і умови роботи. Віктор Купченко побажав усім успішної роботи, а в їх особі усім жителям здійснення мрії-мати на своїй території повноцінний заклад первинної медичної допомоги.Після введення амбулаторії в єксплуатацію планується покращити швидкість та якість медичних послуг для жителів сіл прилеглих до с. Антонюки. Для амбулаторії вже придбано та зареєстровано автомобіль Daster.Будівництво заплановано завершити влітку,в будівлі передбачено: житло для фельдшера, денний стаціонар, гараж для автомобіля, кабінет для огляду пацієнтів.
15 Березня, 2021 р., 08:27
26 лютого виконавчий комітет Миколаївської селищної ради (ТГ) прийняв рішення №24 «Про заходи щодо легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення» та утворив комісію з питань легалiзації виплати заробiтної плати зайнятостi населення при виконавчому комiтетi Миколаївської селищної ради. Голова селищної ради (ТГ) Віктор Купченко наголосив, що від заходів щодо легалізації зайнятості населення та виявлення фактів неналежного оформлення трудових відносин, залежатиме стан наповнення бюджету, а це прямі кошти на розвиток інфраструктури громади. 12 березня комісія під керівництвом її голови О.І. Ізбаша здійснила рейд на ринок у центрі селища з метою поінформувати суб’єкти підприємницької діяльності щодо дотримання ними вимог чинного законодавства в частині дотримання норм мінімальної заробітної плати, своєчасної та повної сплати податків і зборів, офіційного оформлення трудових відносин та соціальних ризиків для громадян, які не легалізують свою зайнятість та отримують заробітну плату неофіційно. Комісію також цікавила наявність дозвільної документації у осіб ,які займаються підприємницькою діяльністю. При цьому останніх було попереджено про відповідальність за порушення норм трудового та податкового законодавства.
12 Березня, 2021 р., 15:40
11 березня відбулася робоча зустріч голови Миколаївської селищної ради (ТГ) В.Л. Купченка з жителями села Ульянівка. Участь у ній взяли: заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради О.І. Ізбаш, директор КП «Миколаївське» С.В. Півненко, староста сіл Ульяновка, Новопокровка, Комарашево, Мар`янівка А.О. Атнашевський. Основним питанням було водозабезпечення, адже ,водогону в Ульянівці чимало років і жителі окремих вулиць села залишаються час від часу без води. В. Л. Купченко розповів жителям Ульянівки про основні напрямки розвитку громади, плани по благоустрою населених пунктів, а також про перспективні напрямки розвитку комунального підприємства «Миколаївське». Він зазначив, що відповідно до програми соціально-економічного розвитку Миколаївської селищної ради на 2021 рік виділено кошти на проведення поточного ремонту водогону по вул. Южна в с. Ульянівка - 50 000 грн. - Сьогодні час вимагає нових підходів до вирішення питань розвитку громади,-підкреслив Віктор Леонідович. Також йшлося ,зокрема ,про укладення відповідних договорів на надання комунальних послуг між жителями Ульянівки та КП «Миколаївське», встановлення водолічильників у домогосподарствах громадян, утримання водогону у належному технічному стані, нові тарифи з водопостачання, надання субсидій та пільг. Директор КП «Миколаївське» С.В. Півненко радив ульянівцям встановити лічильники, що зменшить витрати на водопостачання та водовідведення, так як розрахунок за послугу буде нараховуватись відповідно показників засобів обліку – лічильників. І ця пропозиція була підтримана більшістю громадян. За підсумками обговорення ульянівці подякували В.Л.Купченку за увагу до життя села, конкретну змістовну розповідь про перспективи функціонування життя Миколаївської громади.
12 Березня, 2021 р., 15:33
11 березня голова Миколаївської селищної ради (ТГ) В.Л. Купченко разом з начальником відділу освіти, культури, молоді та спорту селищної ради Л.Й. Голобородько з робочим візитом відвідали Ульяновський заклад загальної середньої освіти. У ході візиту очільник Миколаївської громади оглянув приміщення освітнього закладу, ознайомився з умовами навчання й виховання дітей, харчоблоком,поцікавився матеріально-технічною базою навчального закладу, умовами приготування їжі та станом організації харчування дітей. Огляд навчального закладу для гостей провела директор Л.С. Вітренко. Людмила Сергіївна розповіла про роботу трудового колективу, поділилася планами на майбутнє та проблемами. У розмові з директором школи особливу увагу Віктор Леонідович звернув на облаштування класів навчального закладу, а також на забезпечення безкоштовного харчування дітей пільгових категорій та дітей з родин ,які опинилися у складних життєвих обставинах. Л.Й. Голобородько, у свою чергу, звернула увагу адміністрації закладу на необхідність наведення порядку у дворі. Зокрема розібрати зруйноване приміщення старої їдальні.Ознайомилися з роботою гуртків декоративної творчості від комунального закладу «Центр позашкільної освіти».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь