Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Щоб музика звучала

Дата: 18.03.2021 10:02
Кількість переглядів: 383

17 березня голова Миколаївської селищної ради (ТГ) В.Л. Купченко разом з начальником відділу освіти, культури, молоді та спорту селищної ради Л.Й. Голобородько та завідувачем сектору культури відділу освіти, культури, молоді та спорту селищної ради А.К.Остріковою відвідали Миколаївську дитячу музичну школу.

У ході відвідування обговорено фінансування навчального закладу, розміри батьківської плати за навчання для різних категорій учнів, якість проведення занять, забезпечення музичними інструментами, підготовку та участь учнів музичної школи у різноманітних заходах та конкурсах, трудові відносини викладачів музичної школи.

-Навчання дітей музиці - найголовніше завдання педагогічного колективу. Діти - наше майбутнє. Саме в них ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Саме у дитинстві формується особистість, закладаються основи світогляду. Ми повинні дарувати їм радість та тепло, турботу і підтримку, створити необхідні умови для розвитку дитячої творчості та дитячих талантів,- наголосив Віктор Леонідович. Директор дитячої музичної школи М.П.Чорна подякувала представникам влади за розуміння і підтримку.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь