Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Профілактичний рейд

Дата: 15.03.2021 08:27
Кількість переглядів: 336

26 лютого виконавчий комітет Миколаївської селищної ради (ТГ) прийняв рішення №24 «Про заходи щодо легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення» та утворив комісію з питань легалiзації виплати заробiтної плати зайнятостi населення при виконавчому комiтетi Миколаївської селищної ради. Голова селищної ради (ТГ) Віктор Купченко наголосив, що від заходів щодо легалізації зайнятості населення та виявлення фактів неналежного оформлення трудових відносин, залежатиме стан наповнення бюджету, а це прямі кошти на розвиток інфраструктури громади.
12 березня комісія під керівництвом її голови О.І. Ізбаша здійснила рейд на ринок у центрі селища з метою поінформувати суб’єкти підприємницької діяльності щодо дотримання ними вимог чинного законодавства в частині дотримання норм мінімальної заробітної плати, своєчасної та повної сплати податків і зборів, офіційного оформлення трудових відносин та соціальних ризиків для громадян, які не легалізують свою зайнятість та отримують заробітну плату неофіційно.
Комісію також цікавила наявність дозвільної документації у осіб ,які займаються підприємницькою діяльністю. При цьому останніх було попереджено про відповідальність за порушення норм трудового та податкового законодавства.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь