Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

22 Березня, 2021 р., 10:16
22 березня світова спільнота відзначає Всесвітній день води, у листопаді 1992 року Генеральною Асамблеєю ООН прийнято рішення про проведення 22 березня Міжнародного дня водних ресурсів. Головне завдання цього дня – нагадати всім людям на планеті про величезну важливість водних ресурсів для підтримання життя на Землі, а також привернути уваги до проблем якості питної води, необхідності охорони водних ресурсів та їх раціонального використання.
19 Березня, 2021 р., 14:43
Сходи громадян спрямовані на налагодження якісного діалогу між владою та громадськістю. На них представники влади забезпечують прозорість та відкритість дій органів місцевого самоврядування, звітують перед жителями про проведену роботу, використання коштів місцевого бюджету, враховують пропозиції, тощо. Такі заходи дають можливість вивчити громадську думку, краще зрозуміти чим живе та чи інша громада, які питання вирішуються, а які потребують додаткових зусиль.
19 Березня, 2021 р., 09:33
В умовах широкого застосування хімічних препаратів у сільському  господарстві всегострішою стає проблема охорони і захисту бджіл від отруєнь (хімічний токсикоз). В 95% випадків хімічний токсикоз викликають інсектициди, в 4% – гербіциди і 1% припадає на інші препарати.
18 Березня, 2021 р., 10:11
17 березня відбулася робоча зустріч голови Миколаївської селищної ради (ТГ) В.Л. Купченка з жителями села Амбарів. Участь у ній взяли: заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради О.І. Ізбаш, директор КП «Миколаївське» С.В. Півненко, староста сіл Антонюки, Романівка, Амбарів Т.В.Іванченко.
18 Березня, 2021 р., 10:06
17 березня голова Миколаївської селищної ради (ТГ) В.Л. Купченко разом з заступником селищного голови (ТГ)  О.І. Ізбашом, начальником відділу освіти, культури, молоді та спорту селищної ради Л.Й. Голобородько, з робочим візитом відвідали Амбарівський заклад загальної середньої освіти.
18 Березня, 2021 р., 10:02
17 березня голова Миколаївської селищної ради (ТГ) В.Л. Купченко разом з начальником відділу освіти, культури, молоді та спорту селищної ради Л.Й. Голобородько та завідувачем сектору культури відділу освіти, культури, молоді та спорту селищної ради А.К.Остріковою відвідали Миколаївську дитячу музичну школу.
18 Березня, 2021 р., 09:57
17 березня відбулася нарада щодо алгоритму взаємодії пасічників та аграріїв під час обробітку полів, попередження та недопущення отруєння бджіл.
17 Березня, 2021 р., 16:58
Минулого  вівторка працівники КП «Миколаївське»  під керівництвом  заступника селищного голови О.І. Ізбаша впорядкували територію біля закладу культури та кладовища в с. Ставкове. Трудилися вони завзято. За час роботи комунальники почистили територію від сміття, пластику  бур’янів  і чагарників підрізали дерева.
17 Березня, 2021 р., 16:47
16 березня за ініціативи голови Миколаївської селищної ради (ТГ) В.Л. Купченка приватним нотаріусом О.А. Сологубом проведено консультаційне навчання для старост сіл та фахівців Миколаївської селищної ради (ТГ)  з вчинення ними нотаріальних дій.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь