Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Як живеш, Амбарів?

Дата: 18.03.2021 10:11
Кількість переглядів: 416

17 березня відбулася робоча зустріч голови Миколаївської селищної ради (ТГ) В.Л. Купченка з жителями села Амбарів. Участь у ній взяли: заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради О.І. Ізбаш, директор КП «Миколаївське» С.В. Півненко, староста сіл Антонюки, Романівка, Амбарів Т.В.Іванченко.

Фото без опису

В.Л. Купченко подякував амбарівцям за те, що знайшли час та прийшли на схід села, поділився планами щодо розбудови новоутвореної громади, зокрема основною темою для обговорення стали питання: укладення договорів на надання комунальних послуг між жителями с. Амбарів та КП «Миколаївське», встановлення водолічильників у домогосподарствах жителів села, утримання водогону в належному технічному стані,  нові тарифи з водопостачання.

Фото без опису

Також були піднято та обговорено питання надання субсидій та пільг-про них розповіла амбарівціям староста сіл Антонюки, Романівка, Амбарів Т.В.Іванченко. На сході жителі села проявили зацікавленість, активність, небайдужість, порушили питання, що їх турбують, а саме: підвищення цін на продукти харчування, розміри пенсій, стан дорожнього покриття та автобусного сполучення Амбарів-Миколаївка.

Фото без опису

На завершення голова Миколаївської селищної ради (ТГ) В.Л. Купченко подякував за активність жителям с. Амбарів, які щиро вболівають за свій населений пункт.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь