Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Нарада щодо алгоритму взаємодії пасічників та аграріїв під час обробітку полів, попередження та недопущення отруєння бджіл

Дата: 18.03.2021 09:57
Кількість переглядів: 375

17 березня відбулася нарада щодо алгоритму взаємодії пасічників та аграріїв під час обробітку полів, попередження та недопущення отруєння бджіл.

Фото без опису

Участь у заході взяли голова Миколаївської селищної ради (ТГ) В.Л. Купченко, начальник відділу соціально-економічного розвитку, комунальної   власності, житлово-комунального господарства, архітектури, транспорту та благоустрою селищної ради М.І.Чирнилюк,  пасічники і аграрії громади. Розпочинаючи нараду В.Л. Купченко зазначив, що незабаром аграрії області розпочнуть весняні польові роботи, тому й вирішили провести даний захід спрямований на досягнення налагодження плідної тісної комунікації між ними.

Фото без опису

- Взаємодія сільгоспвиробників з пасічниками повинна бути узгодженою і конструктивною,-наголосив Віктор Леонідович. Також очільник громади звернув увагу на те щоб після обробки полів аграрії не залишали ємності від агрохімікатів та пестицидів, а прибирали їх та знищували.

Фото без опису

Про порядок реєстрації пасіки розповів начальник Миколаївського районного управління головного управління Держпродспоживслужби в Одеській області О.В.Войтович; щодо особливостей застосування пестицидів на медоносних рослинах сільгоспвиробниками громади інформував провідний        спеціаліст відділу контролю за обігом захисту рослин управління фіто санітарної безпеки, контролю у сфері насінництва та росадництва головного управління Держпродспоживслужби в Одеській області В.М. Перевезнюк; про державну підтримку у 2021 році дотацію за наявні бджолосім’ї поінформувала головний спеціаліст відділу соціально – економічного розвитку, комунальної власності, житлово-комунального господарства, архітектури, транспорту та благоустрою Н.С.Чашук.  Захід пройшов у конструктивному діалозі, досягнуто ряд домовленостей про подальшу співпрацю. Його учасники мали змогу поспілкуватися, обмінятися досвідом та отримати відповіді на свої запитання.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь