Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Амбулаторії в Антонюках – бути!

Дата: 15.03.2021 08:32
Кількість переглядів: 421

12 березня розпочато роботи з будівництва Антонюківської амбулаторії загальної практики сімейної медицини. Будівництво проводиться за кошти субвенції з державного та місцевого (співфінансування) бюджетів. Роботи по будівництву амбулаторії здійснює ТОВ "УКРМЕЖБУД". Тож аби ознайомитися з планом будівництва амбулаторії в с. Антонюки голова Миколаївської селищної ради (ТГ) Віктор Купченко здійснив робочий візит.
Фото без опису
Він зустрівся з директором підрядної організації, яка виконує роботи на цьому об’єкті Володимиром Герасимчуком та старостою сіл Антонюки, Романівка, Амбарів Тетяною Іванченко, які розповіли про строки будівництва і умови роботи.
Віктор Купченко побажав усім успішної роботи, а в їх особі усім жителям здійснення мрії-мати на своїй території повноцінний заклад первинної медичної допомоги.Після введення амбулаторії в єксплуатацію планується покращити швидкість та якість медичних послуг для жителів сіл прилеглих до с. Антонюки.
Фото без опису
Для амбулаторії вже придбано та зареєстровано автомобіль Daster.Будівництво заплановано завершити влітку,в будівлі передбачено: житло для фельдшера, денний стаціонар, гараж для автомобіля, кабінет для огляду пацієнтів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь