Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З робочим візитом - в Ульянівку

Дата: 12.03.2021 15:33
Кількість переглядів: 422

11 березня голова Миколаївської селищної ради (ТГ) В.Л. Купченко разом з начальником відділу освіти, культури, молоді та спорту селищної ради Л.Й. Голобородько з робочим візитом відвідали Ульяновський заклад загальної середньої освіти.
Фото без опису
У ході візиту очільник Миколаївської громади оглянув приміщення освітнього закладу, ознайомився з умовами навчання й виховання дітей, харчоблоком,поцікавився матеріально-технічною базою навчального закладу, умовами приготування їжі та станом організації харчування дітей.
Фото без опису
Огляд навчального закладу для гостей провела директор Л.С. Вітренко. Людмила Сергіївна розповіла про роботу трудового колективу, поділилася планами на майбутнє та проблемами.
Фото без опису
У розмові з директором школи особливу увагу Віктор Леонідович звернув на облаштування класів навчального закладу, а також на забезпечення безкоштовного харчування дітей пільгових категорій та дітей з родин ,які опинилися у складних життєвих обставинах. Л.Й. Голобородько, у свою чергу, звернула увагу адміністрації закладу на необхідність наведення порядку у дворі. Зокрема розібрати зруйноване приміщення старої їдальні.Ознайомилися з роботою гуртків декоративної творчості від комунального закладу «Центр позашкільної освіти».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь