Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Плюс низка важливих питань і доручень

Дата: 17.03.2021 16:40
Кількість переглядів: 376

16 березня голова Миколаївської селищної ради (ТГ) В.Л. Купченко провів нараду з старостами сіл Миколаївської селищної ради (ТГ). Участь у ній взяли: заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради О.І. Ізбаш, секретар селищної ради Г.В. Козаченко, директор КП «Миколаївське» С.В. Півненко, керівники та спеціалісти відділів Миколаївської селищної ради.

Фото без опису

Про забезпечення надходження всіх видів податків до бюджету  Миколаївської селищної ради за січень-лютий 2021 року інформував начальник фінансового відділу селищної ради В.О.Дяченко.

В.Л.Купченко звернув увагу старост на відпрацюванні роботи з громадянами які ухиляються від сплати податків, легалізації зайнятості населення. 

-Необхідно якнайшвидше провести аудит земельних ділянок, звернути увагу власників сінокосів щоб вони теж платили податок, а також особливу увагу необхідно приділяти залученню додаткових джерел доходів, - підкреслив В.Л.Купченко.

Старостам сіл Миколаївської селищної ради (ТГ) спільно з фінансовим відділом селищної ради (ТГ) доручено провести роз`яснювальну серед підприємців щодо сплати податків до бюджету селищної ради (ТГ) та створити реєстр платників податків громади.  Також старостам спільно з земельним відділом селищної ради (ТГ) доручено до наступного понеділка визначити земельні ділянки з кадастровими номерами які плануються під громадські пасовища та прозвітувати.

Фото без опису

-Лише спільними зусиллями можна вирішити проблемні питання та забезпечити збільшення податкових надходжень до бюджету громади,-наголосив Віктор Леонідович.

Далі голова селищної ради акцентував увагу на роботі служб і відділів селищної ради на налагодженні співпраці з районними та обласними службами. Окремо зупинився В.Л. Купченко на планах благоустрою населених пунктів громади, які мали розробити старости та зазначив, що необхідно провести роз`яснювальну роботу серед населення громади, а основну частину робіт з благоустрою необхідно виконати до 15 квітня.

Про правила благоустрою території населених пунктів Миколаївської селищної ради інформував начальник відділу соціально-економічного розвитку, комунальної   власності, житлово-комунального господарства, архітектури, транспорту та благоустрою селищної ради М.І.Чирнилюк.

Фото без опису

-Правила благоустрою на території Миколаївської селищної ради (ТГ) є нормативно-правовим актом, яким установлюється порядок благоустрою та утримання територій об’єктів благоустрою території Миколаївської селищної ради (ТГ). Ними регулюються права та обов’язки учасників правовідносин у сфері благоустрою території громади,- підкреслив М.І.Чирнилюк. Далі він розповів про їх основні аспекти. Голова селищної ради (ТГ) В.Л.Купченко доручив старостам сіл громади та окремим керівникам відділів селищної ради (ТГ) довести дані правила до відома жителів громади.

Головний спеціаліст відділу соціального захисту населення селищної ради (ТГ) Л.М.Гарвалінська поінформувала про порядок надання всіх видів соціальних допомог громадянам.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь