Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З нагоди 27-ої річниці Конституції України

Дата: 28.06.2023 14:33
Кількість переглядів: 119

Фото без опису

Сьогодні ,28 червня, у Миколаївці біля погруддя славетному Кобзарю Т.Г. Шевченку відбувся захід з нагоди 27-ої річниці Конституції України. У ньому взяли участь голова Миколаївської селищної ради Віктор Купченко, керівники та представники установ і організацій.

Фото без опису

«Сьогодні ми відзначаємо 27-му річницю затвердження Основного Закону – Конституції України. Одна зі статей Конституції говорить про те, що Людина, її життя, честь і гідність, недоторканність і безпека є найвищою соціальною цінністю. Саме на знищення цих найважливіших цінностей зазіхнув рашистський окупант, розпочавши збройну агресію проти нашої держави. І сьогодні, наші хлопці захисники - військові Збройних Сил України відстоюють конституційне право нашої держави – захищають територіальну цілісність та незалежність України. А ми, кожен на своєму місці, спільними зусиллями робимо свій внесок у наближення Перемоги. Слава Україні!»,- наголосив голова селищної ради.

Фото без опису

У ході заходу, Віктор Купченко вручив спільну грамоту начальника Березівської районної військової адміністрації Віталія Лабуша і голови Березівської районної ради Віталія Мосійчука директору Ульяновського ЗЗСО Люмилі Вітренко - за самовіддане служіння справі навчання, виховання підростаючого покоління, вагомий особистий внесок у розвиток освітньої галузі, високий професіоналізм та з нагоди Дня Конституції України.

Фото без опису

Фото без опису

Присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять всіх українців, які віддали свої життя за свободу і незалежність України, вшанували воїнів, полеглих під час виконання бойових завдань із захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України, мирних громадян, які загинули унаслідок збройної агресії російської федерації проти України та поклали квіти до погруддя Т.Г. Шевченка.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь