Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПРОВЕДЕНО ІНФОРМАЦІЙНО-РОЗ`ЯСНЮВАЛЬНУ РОБОТУ ДЛЯ ПОСАДОВИХ ОСІБ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ ПРО ПОРЯДОК ОРГАНІЗАЦІЇ ТА ВЕДЕННЯ ВІЙСЬКОВОГО ОБЛІКУ

Дата: 15.03.2023 20:24
Кількість переглядів: 63

 Фото без опису

Сьогодні, 15 березня заступник начальника першого відділу Березівського  РТЦК та СП майор Буняков К.М., працівники першого відділу Березівського  РТЦК та СП провели інформаційно - роз`яснювальну роботу щодо Порядку  організації та ведення військового обліку призовників, військовозобов’язаних та резервістів затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 30.12.2023 року №1487 для голів Миколаївської, А-Іванівської, Стрюківської територіальних громад, старостів старостинських округів, відповідальних осіб місцевого самоврядування на яких покладено обов`язки з питань організації  ведення військового обліку.

Фото без опису

Фото без опису

У ході навчання посадовим особам місцевого самоврядування також доведено порядок  бронювання військовозобов'язаних на підприємствах, в установах та організаціях в умовах правового режиму воєнного стану, затверджений постановою КМУ від 27 січня 2023 р. №76.

Фото без опису

Окремо працівники першого відділу Березівського  РТЦК та СП РТЦК поінформували учасників навчання про переваги служби за контрактом у Збройних Силах України та вступі молоді до вищих навчальних військових закладів, а також патріотично-налаштованих та мотивованих громадян до стрілецького батальйону ЗСУ «ЧОРНОМОРСЬКА СІЧ».

Нагадаємо, що Одеський обласний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки продовжує прийом патріотично-налаштованих та мотивованих громадян – захисників України для формування стрілецького батальйону ЗСУ.

Військовозобов’язані громадяни України віком від 18 до 60 років, які перебувають на військовому обліку, внутрішньо переміщені особи, або які тимчасово перебувають на території Одеської області можуть приєднатися до лав стрілецького батальйону Одеської області. Кампанія спрямована винятково на мотивованих людей, які добровільно записуються до Збройних Сил України, аби захистити Одещину від окупантів!

До складу окремого стрілецького батальйону «Чорноморська Січ» планують набрати близько 600 осіб. Забезпечення цього батальйону здійснюватиметься на рівні інших підрозділів Збройних сил України. Формування та розміщення особового складу, який буде підготовлений за сучасними стандартами НАТО, відбуватиметься на території Одеської області.

Усіх бажаючих запрошують до територіальних центрів комплектування за місцем проживання. Під час звернення обов’язково вказуйте, що бажаєте проходити службу саме в стрілецькому батальйоні «Чорноморська Січ».

Приєднуйтесь до сил оборони України!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь