Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбувся турнір з міні-футболу

Дата: 02.03.2023 10:02
Кількість переглядів: 64

Минулої суботи в Миколаївці відбувся турнір з міні-футболу присвячений пам`яті Івана Павлія. У змаганнях взяли участь команди «Арсенал», «Атлант», «Раліївка». На початку змагань гравці хвилиною мовчання вшанували пам`ять знаного свого часу воротаря, усіх Героїв і мирних громадян хто віддав своє життя через вторгнення російської федерації в Україну.

Фото без описуПершими грали «Атлант» та «Арсенал». З рахунком 6:2 переміг «Атлант». У переможців хет - триком відзначився Володимир Кравченко. По голу забили Даниїл Ковальський, Максим Мардаренко та Богдан Флорін. У «Арсеналу» по голу забили Владислав Чапайда та Дмитро Волянський.

У грі між «Раліївкою» та «Арсеналом» рахунок теж 6:2 на користь «Раліївки». У «Раліївки» голами відзначилися Іван Танасійчук -3 голи та Іван Муравйов-3 голи, у «Арсеналу» Владислав Чапайда та Дмитро Волянський по 1 голу.

За перше місце змагалися «Раліївка» та «Атлант». З розгромним рахунком перемогу здобули гравці «Раліївки». Хет-триком відзначилися Василь Барбул, Іван Муравйов, Іван Тансійчук.

Фото без описуФото без описуФото без опису

Кращих футболістів турніру: воротар – Владислав Золотарьов, захисник – Михайло Стерник, нападник – Іван Танасійчук; кращий гравець турніру – Іван Муравйов, команда - переможниця «Раліївка» нагороджена кубком та грамотами. Призерів змагань «Атлант» та «Арсенал» також відзначено грамотами.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

-Спорт – велика рушійна сила, що об’єднує людей. Майбутнє покоління повинно рости здоровим, щоб формувати успішну націю! Більш того, останніми роками, футбол став ефективним засобом усвідомлення національної ідентичності та ствердження патріотичних почуттів українців, формування національного іміджу України у світі.

Місцева влада продовжуватиме підтримувати молодь та дітей в їхньому прагненні займатися спортом та розвиватися навіть у цей надскладний для країни час. Все буде Україна!- зазначив голова селищної ради Віктор Купченко.

Іван Смикавчук, провідний спеціаліст відділу освіти, культури, молоді та спорту Миколаївської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь