Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Чергову партію гуманітарної допомоги отримали соціально незахищені верстви населення Миколаївської територіальної громади

Дата: 30.01.2023 21:11
Кількість переглядів: 82

Фото без описуСьогодні, у рамках співпраці Миколаївської селищної ради з Благодійним Фондом Маніфест Миру, за підтримки Норвезької ради у справах біженців (NRC), соціально незахищені верстви населення Миколаївської територіальної громади - сім’ї, які перебувають у складних життєвих обставинах, багатодітні родини, одинокі особи похилого віку,онкохворі, інваліди I групи отримали чергову гуманітарну допомогу (413 гігієнічних наборів), що є дійсно важливою підтримкою в період воєнного стану в Україні.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису- Від імені мешканців Миколаївської територіальної громади висловлюю подяку Благодійному Фонду “Маніфест Миру” та Норвезькій раді у справах біженців (NRC) за надану допомогу та підтримку.Приємно усвідомлювати, що є в нашій країні люди, чиї серця, наміри і дії спрямовані на творення добра, радості та віри. Разом до перемоги!Миру та добра усім! Сподіваємось на подальшу тісну співпрацю,- зазначив голова Миколаївської селищної ради (територіальної громади) Віктор Купченко.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь