Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На нараді розглянуто ряд важливих питань

Дата: 18.01.2022 20:14
Кількість переглядів: 134

8 січня відбулася чергова нарада зі старостами сіл Миколаївської селищної ради, яку провів голова Миколаївської селищної ради (ТГ) В.Л. Купченко. Участь у нараді взяли секретар селищної ради Г.В. Козаченко, керівники та спеціалісти відділів Миколаївської селищної ради, дільничний офіцер поліції сектору превенції ВПД №1 Березівського РВП ГУНП в Одеській області О.В. Івахов, директор КП «Миколаївське» С.В. Півненко, генеральний директор КНП «Миколаївська лікарня» В.М. Вовченко.

Фото без опису

Про роботу на посаді дільничного сектору превенції ВПД №1 Березівського РВП ГУНП в Одеській області на протязі 2021 року інформував О.В. Івахов. В свою чергу старости порушили питання припинення незаконної вирубки дерев на території громади. На що їм були надані роз`яснення даної процедури, а саме надходження повідомлення від заявника про вчинення такого правопорушення, здійснення перевірки представниками державної екологічної інспекції такого факту та відповідно до наданих їм повноважень надсилання матеріалів перевірки на розгляд правоохоронним органам.

Фото без опису

Про стан вакцинальної кампанії від COVID-19 на території Миколаївської селищної ради інформувала В.М. Вовченко.

Фото без опису

-Станом на 18.01.2022р. загальна кількість вакцинованих становить 3091 особа (43,09%), кількість вакцинованих 60+ ( I і II дози 790 осіб- 41,97%), кількість вакцинованих 60+ (III доза 6 осіб - 0,31%), кількість вакцинованих дітей – 20 осіб (6,13%), кількість вакцинованих медпрацівників (I і II дози) - 92 (94,8%),- зазначила Валентина Миколаївна. Йшлося і про додаткову бустерну дозу вакцин від COVID-19. Люди з низкою важких хвороб, в яких міг не сформуватися належний імунний захист після двох доз вакцини проти COVID-19, можуть отримати додаткову дозу вакцини – такі рекомендації Національної технічної групи експертів з питань імунопрофілактики (НТГЕІ) №18-10/2021-1 були затверджені наказом Міністерства охорони здоров’я України від 13.12.2021 № 2770.

Фото без опису

Голова селищної ради В.Л. Купченко доручив старостам та працівникам ФАПів продовжувати роз`яснювальну роботу спрямовану на покращення поінформованості мешканців громади про необхідність і важливість вакцинації від COVID-19, а медикам КНП «Миколаївська лікарня» продовжувати проводити вакцинацію, особливу увагу приділяти людям 60+, адже саме ця вікова група більш тяжко переносить це захворювання і має ускладнення від даної інфекції. Віктор Леонідович також акцентував увагу на наказі МОЗ відповідно до якого з 31 січня в Україні будуть відсторонювати від роботи невакцинованих працівників органів місцевого самоврядування, комунальних підприємств і закладів охорони здоров’я.

Фото без опису

Далі на порядку денному розглянуто та обговорено питання монетизації пільг та стан ведення ведення обліку пільгової категорії громадян на території селищної ради-інформувала начальник відділу соціального захисту населення селищної ради Н.С. Подлесна; основні положення Закону «Про внесення змін до деяких законів України щодо розвитку інституту старост» від 14 липня 2021 року № 1638-IX - доповів начальник відділу правового забезпечення діяльності селищної ради, запобігання та виявлення корупції Є.О. Молчанов; стосовно змін в законодавстві щодо реєстрації місця проживання громадян – інформувала адміністратор відділу «Центр надання адміністративних послуг» селищної ради О.В. Нікул. Про готовність водопровідних мереж до роботи в зимовий період інформував директор КП «Миколаївське» С.В. Півненко.

Фото без описуФото без опису

-Для забезпечення водопостачання в КП « Миколаївське» знаходиться в експлуатації 64,6 км водопровідних мереж діаметром від 100мм до 130мм (з них зношених 97%). З початку року було ліквідовано прориви водогону в смт Миколаївка по вул. Бузкова, вул. Гагаріна (5 м), вулиці Шкільній (20м), вул. Слобідська (800 м), вулиці В. Карпішина (30м) вул. Новій, вул. І. Франка (5м), вулиці С. Корольова (8м), вул. Центральна (30м), Комбікормовий завод ( 50 м); с .Антонюки – вул. Шкільна – 40м та вул. Центральна – 10 м; с. Переселенці ліквідовано 2 прориви ; с. Амбарово – 2 прориви ; с. Новопетрівка-1 прорив; с. Ульяновка – 3 прориви. Комунальне підприємство «Миколаївське» підготовило до зимового періоду башти Рожновського, було проведено утеплення труб на виході з свердловин,- зазначив С.В. Півненко.

Фото без описуФото без описуФото без опису

У різному розглянуто питання про проведення медичного огляду юнаків 2005р.н., які підлягають приписці до призовної дільниці – інформував начальник відділення рекрутингу та комплектування першого відділу Березівського РТЦК та СП майор К.М. Буняков; про правила безпеки перебування на воді та льоду під час проведення свята Водохреща інформував головний спеціаліст відділу правового забезпечення діяльності селищної ради, запобігання та виявлення корупції Миколаївської селищної ради О.А. Нікул.

За результатами розгляду голова селищної ради (ТГ) В.Л. Купченко надав відповідні доручення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь