Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вітання голови Миколаївської селищної ради В.Л. Купченка з Днем захисників і захисниць України, Днем Українського козацтва, святом Покрови Пресвятої Богородиці

Дата: 14.10.2021 08:15
Кількість переглядів: 354

Шановні земляки!
Фото без описуСьогоднішній день об’єднує три величні свята – День захисників і захисниць України, День Українського козацтва, свято Покрови Пресвятої Богородиці.
Сьогодні свято оборонців та визволителів нашої рідної землі, для яких поняття – честь, гідність, сила, витримка і відповідальність – не просто слова.
Впродовж останніх років наші земляки, беручи участь у АТО, ООС на Сході України, виявляють глибокий патріотизм, стійкість, витримку, роблять усе можливе для захисту наших громадян, відстоюючи територіальну цілісність нашої держави.
Саме завдяки українським військовим, їхній самовідданості, ми спокійно живемо у своїх домівках, трудимося на своїй землі під мирним небом.
Схилімо голову перед подвигом захисників. Сьогодні ми згадуємо міцність духу наших славних предків та пишаємось хоробрістю сучасних героїв – захисників української землі, з болем у серці вшановуємо пам’ять всіх нескорених українців – захисників Вітчизни, які поклали свої голови на вівтар нашої перемоги. Дякую волонтерам та громадськості за небайдужість та активну позицію.
Бажаю нашим героям міцного здоров'я, добра і щастя, сили і незламної віри у перемогу. І щоб в Україні запанував довгоочікуваний мир!
День козацтва – данина пошани героїзму козаків, які боролися за вільне життя в незалежній державі, незабутнім сторінкам історії українського національно-визвольного руху.
Для козаків свято Покрови було найбільшим значущим, вони вірили, що Пресвята Богородиця охороняє їх, і вважали її своєю заступницею, і покровителькою.
Зичу всім козакам Миколаївського козацького осередку імені Івана Сірка Одеського Чорноморського козацького з `єднання та їх родинам щастя, здоров'я, наснаги у відродженні кращих національних традицій, плідної праці на благо нашої громади та українського народу.
Бажаю усім жителям громади мирного неба, міцного здоров’я, життєвої енергії, завзяття і сил! Нехай божественний покров Пресвятої Богородиці уберігає ваші родини від бід, зла та негараздів.
Слава Україні! Героям Слава!
З повaгою, голова Миколаївської селищної ради Віктор Купченко

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь