Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Мова йшла про найважливіше

Дата: 08.09.2021 10:27
Кількість переглядів: 475

7 вересня голова Миколаївської селищної ради (ТГ) В.Л. Купченко провів чергову нараду зі старостами сіл. Участь у ній взяли: секретар селищної ради Г.В. Козаченко, директор КП «Миколаївське» С.В. Півненко, керівники та спеціалісти відділів Миколаївської селищної ради.
Фото без опису
Про стан вакцинальної кампанії від COVID-19 на території Миколаївської селищної ради інформувала головний лікар КНП «Миколаївська лікарня» В.І. Кирик.
Фото без опису
-При КНП «Миколаївська лікарня» продовжує працювати пункт щеплення. В серпні місяці було проведено 58 щеплень, початок вересня – проведено 66 щеплень. 6 вересня виїжджала мобільна бригада медиків в с. Олексіївку та с.Василівку де було проведено 30 щеплень. Також на 9 вересня заплановано виїзд мобільної бригади для проведення щеплень усіх охочих громадян від коронавірусу в селах Амбарів та Антонюки. Сімейними лікарями КНП «Миколаївська лікарня» постійно проводиться роз’яснювальна робота серед населення щодо вакцинації від COVID-19. Штам коронавірусу «Дельта» все активніше поширюється Україною, кількість нових хворих на COVID-19 зростає. У Миколаївській громаді на сьогодні є можливість щеплення від коронавірусу двома видами вакцин: CoronaVac і AstraZeneca. Є проблема в тому, що деяка частина нашого населення вакцинується вакциною Pfizer в інших місцях. Фейкові новини та антивакцинальна пропаганда підривають довіру до програми імунізації населення. AstraZeneca не гірша вакцина ніж Pfizer та інші вакцини,- підкреслила Валентина Іванівна.
Також В.І.Кирик акцентувала увагу, що необхідно вакцинуватися від кору та дифтерії, які теж є дуже небезпечними хворобами.
-На превеликий жаль, пандемія COVID-19 триває, й невтішна статистика щодня нагадує нам про це. Крім того, слід пам’ятати, що в групі ризику знаходяться діти, люди похилого віку, а також люди з супутніми захворюваннями. Старостам, медикам, керівникам установ та організацій слід докласти більше зусиль до роз`яснювальної роботи серед населення громади, аби щепленням охопити якомога більшу кількість населення, особливо сьогодні, коли в державі спостерігається зростання захворюваності. Вакцинація – це не лише захист від тяжкого перебігу хвороби, а й спосіб запобігти новій хвилі захворювання на COVID-19, яку медичні експерти прогнозують на осінь і в першу чергу убезпечити своїх рідних та близьких. Саме тому необхідно сформувати так званий «колективний» імунітет. Люди повинні зрозуміти, що на сьогодні іншого дієвого способу захистити себе від коронавірусної хвороби, окрім вакцинації, немає,- зазначив голова Миколаївської селищної ради (ТГ) В.Л. Купченко.
Фото без опису
Про стан виконання дохідної частини бюджету Миколаївської селищної ради (територіальної громади) за 8 місяців 2021 року інформував В.О.Дяченко начальник фінансового відділу селищної ради.
Він зазначив, що доходну частину загального фонду бюджету Миколаївської селищної ради з урахуванням трансфертів за 8 місяців 2021 року виконано на 101.5%. Доповідач також довів статистичні дані надходжень загального фонду місцевого бюджету Миколаївської селищної ради. Віктор Олегович акцентував увагу на тому, що повною мірою не використано результати інвентаризації землі по старостинським округам.
Фото без опису
-На звітну дату жоден із старостинських округів не завершив на 100% збір земельного податку. Два старостинських округи потребують активізації роботи – Миколаївка та Новопетрівка, орієнтовний збір податку в межах 75%, по іншим старостинським округам необхідно проінвентаризувати фактичну сплату з даними наданих до фінансового відділу реєстрів та завершити збір податку,-наголосив В.О.Дяченко.
За результатами розгляду питання голова селищної ради (ТГ) В.Л. Купченко надав відповідні доручення.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь