Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Мрії кожного школяра будуть почуті!

Дата: 11.06.2024 13:51
Кількість переглядів: 33

Фото без опису

🔵Часом дорослим важко зрозуміти чого саме бракує дітям у школах. Тому тепер юні організатори можуть не тільки висловлювати свої побажання публічно, а й реалізовувати їх!

👉А допоможе у цьому найновіша функція ЕDЕМ – Шкільний громадський бюджет.

📲На платформі діти діляться своїми унікальними ідеями щодо покращення власних шкіл, шляхом подачі самостійно розробленого проєкту . Інтер'єр закладу, оновлення обладнання, чистота навколишнього середовища, місця для активних ігор та розваг – учні без обмежень втілюють свої задуми у будь-якій сфері!

✅Одеська область також активно бере участь в цій ініціативі. Вже показали свої розробки учні з Чорноморської громади (12 проєктів), Суворовської (18 проєктів) та Фонтанської (24 проєкти).

🏆 Одним з переможців у Фонтанській громаді став проєкт “Школа безпеки: навчаючись навчай!” від учнів Олександрівського ЗЗСО. Він включає в себе актуальні тренінги з надання домедичної допомоги, практичне відпрацювання на макетах непрямого масажу серця, використання джгутів та тампонування ран.

📑Вибір переможця відбувається дуже просто. Школярі голосують за проєкт через паперові бюлетені або через одноразові QR-коди, які генерує навчальний заклад. 📲А дорослі всього в пару кліків можуть допомогти у реалізації завдяки голосуванню через ЕDЕМ.

☝️Підтримка учнів має вирішальне значення для покращення якості освіти. Вже зі шкільних років вони проявляють себе як активні громадяни. І наша задача – дати можливість їхнім творчим інноваціям покращити шкільний світ.

https://school-budget.e-dem.ua/ – чудове місце, де кожен зможе ознайомитися з існуючими розробками, а школярі додати власну.

Підключайте і собі цю корисну функцію! Пишайтеся, надихайте та надихайтесь мріями маленьких одеситів! 🙌✨️

ℹ️Довідково: Національну платформу е-демократії E-DEM створено в межах швейцарсько-української Програма EGAP, що впроваджується Фонд Східна Європа у партнерстві з Міністерство цифрової трансформації України та за підтримки уряду Швейцарії.

 

Джерело:https://www.facebook.com/oda.odesa/posts/pfbi

d0CtAGtDrJ6wtKgMnrTkXF3K1dsTNwkSgUQy2ppbFJ9AcxqUfdhrQJ7VMi65rKWp3Wl


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь