Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В Миколаївській територіальній громаді продовжуються заходи з реалізації тренінгової програми «Батьківство без стресу»

Дата: 25.04.2024 17:35
Кількість переглядів: 17

Фото без опису

Сьогодні у приміщенні Миколаївського відділу Березівської філії Одеського обласного центру зайнятості керівником відділення соціальної роботи Центру надання соціальних послуг Миколаївської селищної ради Анною Войченко спільно з начальником відділу Березівської філії Одеського обласного центру зайнятості Наталією Борш, проведено тренінг з безробітними в рамках програми «Батьківство без стресу».

В ході тренінгу Анна Войченко  акцентувала увагу присутніх на формуванні взаємозв’язку дитини з батьками, прийомах конструктивної взаємодії зі своїми дітьми, забезпечення дисципліни без покарань, спілкування, управління стресом та подолання конфліктних ситуацій.

Фото без опису

З метою формування нульової толерантності до домашнього насильства учасники заходу напрацювали  навички усвідомленого та ненасильницького спілкування з дітьми.

«Батьківська компетентність – це здатність і готовність батьків до догляду, виховання і розвитку дитини, що будується на відповідних знаннях, цінностях, уміннях та досвіді», - зазначила керівник відділення  соціальної роботи  ЦНСП Миколаївської селищної ради Анна Войченко.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь