Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В Березівській РВА відбувся семінар на тему: «Торгівля людьми та трудова експлуатація. Ідентифікація осіб, які постраждали від торгівлі людьми. Механізм взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми в Україні»

Дата: 25.04.2024 17:15
Кількість переглядів: 21

Фото без опису

В рамках реалізації Національного механізму взаємодії суб’єктів у сфері протидії торгівлі людьми 25 квітня 2024 року за сприянням Благодійного Фонду «КАРІТАС ОДЕСА УГКЦ» в Березівській районній військовій адміністрації відбувся семінар на тему: «Торгівля людьми та трудова експлуатація. Ідентифікація осіб, які постраждали від торгівлі людьми. Механізм взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми в Україні».

За дорученням начальника Березівської РВА Віталія ЛАБУША у відкритті семінару взяла участь заступник голови РДА Олена БОЛОТЕНКО. А безпосередньо в роботі сьогоднішнього заходу брали участь представники управління соціального захисту населення та служби у справах дітей Березівської районної державної адміністрації, представники відділів соціального захисту населення, навчальних закладів, центрів надання соціальних послуг, служб у справах дітей Андрієво-Іванівської, Березівської, Знам’янської, Курісовської, Миколаївської, Новокальчевської, Петровірівської, Раухівської, Розквітівської, Чогодарівської територіальних громад, представники Березівського РВП ГУНП в Одеській області.

В ході семінару обговорювалась проблематика торгівлі людьми у світі та Україні, масштаби проблеми в Україні та Одеській області, повноваження суб’єктів взаємодії у сфері протидії торгівлі людьми, необхідності проведення інформаційно-профілактичної роботи стосовно ризиків потрапляння в ситуації торгівлі людьми та шляхів уникнення небезпечних ситуацій.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Джерело:https://www.facebook.com/rdaberezivska/posts/pfbi

d0278H6e6hxS42793sgaSVnv73YwiAMyA9FP9qvAbPjAqWpHWEjbiGSFD2KSA7U9jQxl


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь