Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Продовжено прийом заявок на участь у національному конкурсі «Благодійна Україна-2023» – «Благодійність на захисті України»

Дата: 19.04.2024 11:51
Кількість переглядів: 16

Фото без опису

У конкурсі можуть брати участь юридичні та фізичні особи: бізнесові структури, благодійні та громадські фонди та організації, волонтери, громадські діячі та благодійники (бізнес та приватні особі), які надавали благодійну допомогу для вирішення актуальних суспільних проблем у період з 1 січня по 31 грудня 2023 року (УЧАСТЬ У КОНКУРСІ БЕЗКОШТОВНА). 

Терміни: Останній термін подачі заявок для участі в Національному конкурсі «Благодійна Україна-2023» - «Благодійність на захисті України» – 30 квітня 2024 року (включно)

Уся інформація є на сайті: https://blagoukraine.org/.

Лінк на оголошення про конкурс: https://blagoukraine.org/news/blago_konkyrs_2023-1980.html

Цього року, окрім національного конкурсу, проходять 8 його регіональних етапів. В Одеській області оголошено регіональний конкурс «Благодійна Одещина-2023». Регіональним партнером Асоціації благодійників України в Одеській області виступає Благодійний фонд «Карітас Одеса УГКЦ». Асоціація благодійників України спільно з Благодійним фонд «Карітас Одеса УГКЦ» прагнуть через проведення цього конкурсу вшанувати кращих в області благодійників, меценатів і волонтерів, їхні організації, колективи установ та організацій, які працювали на захисті нашої  країни у 2023 році.

Усі подані заявки на Національний конкурс «Благодійна Україна-2023» із Одеської області будуть розглянуті на регіональному рівні. Національна експертна рада конкурсу окремо визначить переможців в Одеській області. Вшанування відзнакою «Ангел добра» і дипломами відбудеться двічі: на урочистій церемонії «Благодійна Одещина-2023» у м.Одеса (регіональний етап конкурсу) та на головній церемонії «Благодійна Україна – 2023» у   м. Києві.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь