Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Начальник Березівської районної військової адміністрації Віталій Лабуш провів робочу нараду з головами територіальних громад Березівського району з питань оборонної та мобілізаційної роботи

Дата: 05.04.2024 16:50
Кількість переглядів: 12

Фото без опису

Начальник Березівської районної військової адміністрації Віталій Лабуш провів робочу нараду з головами територіальних громад в зоні відповідальності Березівського РТЦК та СП (Березівська міська рада, Раухівська селищна рада, Курісовська, Новокальчівська, Розквітівська сільські ради). В проведенні наради взяли участь голови ТГ, начальники ВОС, Т.в.о. начальника Березівського РТЦК та СП в Одеській області, начальник Березівського РВ ГУНП в Одеській області, керівники структурних підрозділів РД(В)А. Відповідні кущові наради відбулися на базі зон відповідальності 1,2,3 відділів Березівського РТЦК та СП.

В ході наради обговорені першочергові завдання органів місцевого самоврядування в період воєнного стану, забезпечення неухильного виконання всіх положень законодавства і в першу чергу тих, що стосуються оборонної та мобілізаційної роботи.

Обговорено алгоритми спільних дій РД(В)А, органів місцевого самоврядування, РТЦК та СП районного відділу Національної поліції при відпрацюванні мобілізаційних заходів, роботі спільних груп оповіщення, проведення бронювання осіб відповідно до постанов КМУ № 45, № 76. Розглядались інші питання пов’язані з проведення мобілізаційних заходів та оборонної роботи. Надано відповідні рекомендації головам територіальних громад, прийняті відповідні протокольні рішення.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Джерело:https://www.facebook.com/rdaberezivska/posts/pfbi

d02sNvUZrDXJjnKYCnnMSsXERkiNSzKWSkwSPX7EJMYnkks4w78swFkGjbryBmaYcXRl


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь