Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Інформація Миколаївської селищної ради про оголошення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності з метою проведення незалежної оцінки іншого окремого індивідуально визначеного майна

Дата: 01.12.2023 14:11
Кількість переглядів: 84

Інформація Миколаївської селищної ради  про оголошення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності з метою проведення незалежної оцінки іншого окремого індивідуально визначеного майна

  1. Назва та місцезнаходження об’єктів:

а) Стоматологічна установка з кріслом GRANUM TS 7830 (з нижнім підводом шлангів), що включає:

  • Блок лікаря (наконечник кутовий, наконечник турбінний, мікромотор електричний зі світлом, скалер ультразвуковий, апекс-локатор)
  • Світильник;
  • Гідроблок;
  • Педаль керування;
  • Стілець лікаря ;
  • Компресор безмасляний.

 

б) Стоматологічна установка з кріслом GRANUM TS 7830 (з нижнім підводом шлангів), що включає:

  • Блок лікаря (наконечник кутовий, наконечник турбінний, мікромотор електричний зі світлом, скалер ультразвуковий, апекс-локатор)
  • Світильник;
  • Гідроблок;
  • Педаль керування;
  • Стілець лікаря ;
  • Компресор безмасляний.

 

в) Стоматологічна установка з кріслом GRANUM TS 7830 (з нижнім підводом шлангів), що включає:

  • Блок лікаря (наконечник кутовий, наконечник турбінний, мікромотор електричний зі світлом, скалер ультразвуковий, апекс-локатор)
  • Світильник;
  • Гідроблок;
  • Педаль керування;
  • Стілець лікаря ;
  • Компресор безмасляний.

 

Підстава для проведення експертної грошової оцінки нерухомого майна: рішення Миколаївської селищної ради Березівського району Одеської області від 24.11.2023 №2710-VIII

Мета проведення експертної грошової оцінки майна: оренда його орендарями

Конкурс здійснюється відповідно до Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності, затвердженого наказом Фонду державного майна України від 31.12.2015 року № 2075, з урахуванням вимог Закону України «Про оренду державного та комунального майна».

Претендентам потрібно подати конкурсну документацію в запечатаному конверті з описом підтвердних документів, що містяться в конверті. До підтвердних документів, поданих на конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності, належать:

- Наявність сертифіката суб’єкта оціночної діяльності;

- Інформацію про оцінювачів, що перебувають у трудових відносинах з претендентом, а також яких він залучає до надання послуг з оцінки та підписання звіту про оцінку майна (експертну грошову оцінку): кваліфікація, стаж роботи, членство у саморегулівних організаціях оцінювачів тощо.

Один і той самий оцінювач може бути залучений до виконання робіт з оцінки одного об’єкта лише одним претендентом. У разі з’ясування факту залучення одного і того самого оцінювача з метою надання послуг з оцінки майна того самого об’єкта декількома претендентами бали за професійний стаж такого оцінювача, а також за його практичний досвід виконання робіт не зараховуються жодному з претендентів.

-  пропозицію щодо ціни надання послуг з оцінки; інформацію щодо досвіду претендента та оцінювачів, які будуть залучені до виконання робіт з оцінки майна  та підписання звіту про оцінку майна; підтвердні документи має засвідчити підписом керівник суб’єкта оціночної діяльності.

- до участі в конкурсі з метою надання послуг з оцінки майна можуть бути допущені претенденти, які діють на підставі сертифікатів суб’єкта оціночної діяльності, виданих відповідно до Закону України «Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність в Україні», якими передбачено провадження практичної діяльності з оцінки майна за напрямами оцінки майна та спеціалізаціями в межах таких напрямів, що відповідають об’єкту оцінки, а також вимогам до учасників конкурсу.

Конкурсна пропозиція претендентів подається в запечатаному конверті і має містити пропозицію щодо вартості послуг з оцінки, калькуляції витрат, пов'язаних з наданням послуг, а також строк виконання робіт у календарних днях.

У разі невідповідності, неповноти конкурсної документації або її несвоєчасного подання претендент до участі у конкурсі не допускається.

Конкурсну документацію слід подавати до відділу соціально-економічного розвитку комунальної власності, житлово-комунального господарства, архітектури, транспорту та благоустрою до 17:00 год. 14.12.2023 року включно.

Конкурс відбудеться 19.12.2023 о 10:00 в адміністративній будівлі за адресою: Одеська область, Березівський район, смт. Миколаївка, вулиця Незалежності, 71

Телефон для довідок 04857 2 26 15


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь