Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Чесність як цінність

Дата: 11.11.2023 18:51
Кількість переглядів: 90

Фото без опису

Коли у часи випробувань ми гуртуємося, чесність є тією умовою, від якої залежатиме якість та ефективність нашої взаємодії.

✅ Відбувся дводенний тренінг «Ветерани та ветеранки: взаємодія та підтримка на робочих місцях», учасниками якого стали компанії спільноти «Бізнес без бар’єрів», об’єднаної навколо ініціативи першої леді Олена Зеленська.

Це не просто нові знання для великих роботодавців, які вчаться бути дружніми до наших захисників і захисниць, що повертаються з фронту. Це чесний діалог 👇🏼

🗒 Про власний досвід, ветеранські проєкти компаній

❤️‍🩹 Про наболіле, бо бізнеси хоч і гнучкі до різних обставин, часто стикаються із бюрократичними нормативними процедурами

📌 Про реальні кейси / прецеденти, які можуть стати у нагоді іншим учасникам спільноти «Бізнес без бар’єрів»

«Суспільство, держава та бізнес мають об'єднатися і прокладати шлях для наших захисників і захисниць, якими вони повертатимуться додому. Зараз Україна – ніби великий університет, у якому ми всі – студенти. Ми навчаємося і повинні робити це щодня. Якщо кожен з нас почне з себе, то ми станемо провідниками змін. Особливо це стосується вас, представників бізнесу, які швидко реагують на нові потреби і не залишаються байдужими до своїх людей. Вірю, що цей тренінг не залишиться за цими дверима – розповідайте, навчайте, передавайте досвід. Адже ми тут завдяки нашим хлопцям і дівчатам, які зараз воюють», – сказала Анна Лущай, директорка зі стратегічного розвитку Координаційний центр КМУ / Mental Health UA.

Тренінг відбувається за підтримки Visa, учасниці спільноти «Бізнес без бар'єрів». Як зазначила представниця компанії, відповідне навчання, нові навички взаємодії, необхідні зараз як для роботодавців, так і для всього суспільства. Для Visa Diversity & Inclusion (різноманітність та інклюзивність) є одним із глобальних пріоритетів. У кожній країні присутності компанія зосереджується на підтримці та розширенні місцевих спільнот, ідентифікуючи їхні потреби.

Дякуємо Ярославу Павловському, члену правління ГО Простір Можливостей, за інтерактив, спрямований на підвищення розуміння потреб ветерана / ветеранки та його / її родини, інструментів для реалізації цих потреб.

💬 «Ветеранські політики мають бути єдиними і наскрізними, стосуватися всіх органів державної виконавчої влади – міністерств і відомств, другий рівень – регіони і громади, і третій рівень – роботодавці. Тому що ветерани повертаються до своїх родин, до громад, і до праці, тобто роботодавців», – зазначив Ярослав Павловський.

Дякуємо Ірині Галузінській, менеджерці проєкту «HR Praktyka», за поради щодо рекрутингу ветеранів та ветеранок.

Яні Гончаренко, керівниці департаменту комунікацій та сталого розвитку Starlight Media, яка розповіла про проєкти медіагрупи, спрямовані не лише на підтримку захисників і захисниць, але і їхніх родин.

Тетяні Сіренко, заступниці директора з психологічного напряму Центр психічного здоров'я та реабілітації "Лісова поляна" МОЗ України – за практичні знання, спрямовані зокрема й на безбар'єрну комунікцаію.

Укрпошта ПриватБанк 1+1 media Ощадбанк Citronelle SAINT BAR - вхід у світ. EPAM Ukraine Укрзалізниця - Ukrzaliznytsia Фора Фокстрот SoftServe Ukraine McDonald's OKKO Всеукраїнська профспілка захисників України спортсменів та працівників сфер American Chamber of Commerce in Ukraine Сільпо ПУМБ SOCAR Energy Ukraine Група ДТЕК

ℹ️ Тренінг «Ветерани та ветеранки: взаємодія та підтримка на робочих місцях» відбувся у межах Всеукраїнської програми ментального здоров'я, яка впроваджується за ініціативою першої леді Олени Зеленської. Навчання організовано Координаційним центром з психічного здоров'я Кабінету Міністрів України та громадською організацією «Безбар'єрність» за підтримки учасниці спільноти «Бізнес без бар'єрів» – компанії Visa.

💼 «Бізнес без бар'єрів» – спільнота компаній, яка об'єдналася навколо ініціативи першої леді Олени Зеленської «Без бар'єрів», спрямованої на створення рівних можливостей для всіх українців.

#бізнесбезбарєрів

#bezbariernist #безбарєрність #barrierfree

 

Джерело:https://www.facebook.com/bbu.org.ua/posts/pfbi

d02UnD8YvL2huNt9sawCmVcyg5xvEBCEjuusZgoa6vjpRd8C8zj5RsRxZuF6RLfaAoLl



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь