Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Шановні жителі населених пунктів Миколаївської громади! Звертаємося до громадян, чиї рідні та близькі поховані на території кладовищ населених пунктів Миколаївської громади

Дата: 26.10.2023 16:24
Кількість переглядів: 38

Фото без опису

Шановні жителі населених пунктів Миколаївської громади!

Звертаємося до громадян, чиї рідні та близькі поховані на території кладовищ населених пунктів Миколаївської громади.

Давно відомо, що упорядковане кладовище - обов’язок живих і показник людяності.  Зовнішній вигляд кладовищ - це моральне обличчя громади та її жителів.

На ці вихідні очікується тепла осіння суха погода, переважно сонячна, що дає можливість сходити на кладовище і прибрати на могилах рідних і близьких.

У старостинських округах громади працюють робітники з благоустрою, які періодично наводять лад на кладовищах. Але прибирати на самій могилі – це уже ваша особиста відповідальність.

Загальне враження не дуже зміниться від того, що наші працівники очистять місця загального користування кладовища, а чагарники та трава на деяких могилах сягатимуть зросту людини. Пам’ятайте, чужих могил не буває, усі могили – людські. І нехай вони не заростають бур’янами нашого забуття, байдужих, черствих душ. Бо кожна людина, навіть мертва, має право на часточку людської любові і уваги.

Закликаємо всіх жителів громади із розумінням поставитися до даного питання та навести лад на могилах рідних і близьких. Берегти пам’ять про рідних - то святе. Могила дорогої для тебе померлої людини – дзеркало твоєї душі.

Виконавчий комітет Миколаївської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь