Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

24 жовтня стартував триденний міжнародний онлайн форум Reconstruction of Ukraine (Відновлення України), організований Торгово-промисловою палатою Італії в Україні.

Дата: 26.10.2023 09:42
Кількість переглядів: 38

Фото без опису

📌В рамках Форуму команда Агенції регіонального розвитку Одеської області проводить переговори з італійськими компаніями у форматі B2B, презентували економічний та інвестиційний потенціал Одеського регіону з метою залучення до співпраці нових іноземних партнерів.

📤У заході беруть участь представники урядів, бізнесу, банківської сфери України та Італії.

⏳Важливо зазначити, що ключова ціль форуму - реконструкція та перезапуск України, підтримка проектів розвитку державного значення та окремих територіальних громад, налагодження прямої співпраці між потенційними партнерами, започаткування бізнес кооперації.

🗂В рамках масштабного заходу працює онлайн експозиція, на якій італійські й українські підприємства й установи мають власні віртуальні стенди для презентації. Окремий блок експозиції присвячений територіальним громадам та органам влади України. Одещина на заході представлена віртуальними стендами Кодимської, Біляївської, Білгород-Дністровської, Миколаївської та Шабівської територіальних громад, а також Агенції регіонального розвитку Одеської області.

🖇Окрім Одеського регіону у Форумі беруть участь представники Чернівецької, Дніпропетровської, Кіровоградської, Рівненської, Київської, Івано-Франківської, Запорізької, Сумської та Херсонської областей.

📈Провідними італійськими експертами разом з представниками конкретних міністерств України обговорені найактуальніші проблеми українських галузей на окремих дискусійних панелях:

1. Будівництво;

2. Інфраструктура;

3. Енергетика;

4. Екологія та довкілля.

📍Команда Агенції регіонального розвитку Одеської області добре усвідомлює актуальність висвітлених на форумі тем, існуючих проблем на рівні бізнесу, територіальних громад Одещини, влади та працює над пошуком і залученням інвестиційних ресурсів, супроводжує реалізацію проєктів відновлення та розвитку Одеської області. Фахівці Агенції налагоджують конструктивний діалог між приватним, громадським та державним секторами, допомагають у транскордонному та міжрегіональному співробітництві, надають роз’яснення щодо змін у законодавстві для сприяння розвитку бізнес-секторів, а також ретельно працюють над тим, щоб зробити територіальні громади Одещини спроможними перед масштабними перепонами.

Фото без описуФото без опису

Джерело:https://www.facebook.com/OdesaRDA/posts/pfbi

d02oDuxz7XPTB4W2JfWNEH7zA3je4Y2RreP5ptrjPC5yXVTPMZ4SXNW9vn3LpnoDDJVl


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь