Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Миколаївська селищна рада взяла участь у Форумі відновлення Одещини «Регіональний розвиток. Просторове планування.»

Дата: 03.10.2023 18:11
Кількість переглядів: 47

Фото без опису

28-29 вересня в м. Одеса відбувся дводенний захід «Регіональний розвиток. Просторове планування». Миколаївську селищну раду представляли: голова селищної ради Віктор Купченко, т.в.о. начальника відділу відділу соціально – економічного розвитку, комунальної власності, житлово – комунального господарства, архітектури, транспорту та благоустрою Миколаївської селищної ради Надія Чашук та головний спеціаліст відділу Вероніка Балановська, начальник відділу земельних відносин, екології та використання природних ресурсів Миколаївської селищної ради Леся Горковець.

Організаторами Форуму є Агенція регіонального розвитку Одеської області, Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України та Одеська обласна державна адміністрація. Захід відбувся за підтримки HOVERLA / проєкт USAID в Україні, який активно залучений до процесів відновлення та відбудови Одеської області.

На Форумі відновлення Одещини експерти, науковці, представники органів державної влади та місцевого самоврядування, посли та консули, громадські активісти обговорювали теми щодо зростання Одеського регіону.

Основними темами форуму були: просторове та стратегічне планування територій громад; землевпорядне та містобудівне планування; зелений курс Одеського регіону; інноваційні рішення; інфраструктура та транспорт; туризм і культурна спадщина; природні ресурси та енергозбереження; реабілітація та лікувальні ресурси.

Представники Миколаївської громади отримали цінний досвід та набули нові знання щодо впровадження сучасних підходів у розвиток громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь