Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

До Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана

Дата: 02.10.2023 13:49
Кількість переглядів: 72

Фото без опису

1 жовтня, у Міжнародний день людей похилого віку та День ветерана, підопічних відділення, у тому числі і внутрішньо переміщених осіб відділення надання соціальних послуг в умовах цілодобового проживання/перебування Центру надання соціальних послуг Миколаївської селищної ради вітали директор закладу Наталія Тисяк і аматори місцевої сцени вокальний колектив «Веселка».

Фото без опису

Цей день, є можливістю нагадати всім про людський обов`язок бути турботливими та милосердними до шановної частини суспільства. Літні люди, як діти. Вони так само щиро вміють радіти і так само потребують особливої уваги. З теплотою та щирістю зустріли гостей підопічні центру.

Фото без опису

Директор центру Наталія Тисяк, від імені голови Миколаївської селищної ради Віктора Купченка привітала підопічних та разом з аматорами місцевої сцени вручила їм солодкі подарунки і квіти.

Фото без описуФото без опису

Приємно було спостерігати за тим, як змінювався настрій на обличчях людей поважного віку під час вітань, концертних номерів «Веселки». Просте щире спілкування, терпіння, співпереживання для літніх людей теж дуже важливо.

Фото без описуФото без опису

Незважаючи на всі негоди, що довелося їм витримати на своєму життєвому шляху, ці люди не впадають у депресію, зберігають життєву енергію і з вірою та надією дивляться у майбутнє.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь