Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбувся круглий стіл на тему: «Підсилення спроможності батьків для захисту прав дітей з інвалідністю»

Дата: 13.09.2023 14:20
Кількість переглядів: 85

Фото без опису

В рамках «Тижня громадянського суспільства» в Україні, 12 вересня в КУ «Інклюзивно - ресурсний центр» Миколаївської селищної ради Березівського району Одеської області відбувся круглий стіл на тему: «Підсилення спроможності батьків для захисту прав дітей з інвалідністю».

Захід проведено керівником відділення соціальної роботи центру надання соціальних послуг селищної ради Анною Войченко, юристкою сектору Миколаївське бюро правової допомоги Людмилою Капустян спільно з фахівцями (консультантами) інклюзивно - ресурсного центру вчителькою - логопедом Валентиною Боровською, вчителькою - дефектологом Вікторією Іваніцькою, практичною психологинею Наталею Пуговською для батьків дітей з особливими освітніми потребами які проживають на території Миколаївської та А-Іванівської громад.

Фото без описуФото без опису

Фахівці інклюзивно-ресурсного центру ознайомили присутніх з напрямами корекційної роботи, яку вони проводять. Людмила Капустян ознайомила учасників заходу щодо надання їм безоплатної первинної та вторинної правничої допомоги.

Фото без опису

«Ми повинні робити все можливе, щоб всі діти почували себе важливими, огорнутими батьківською турботою, а також мали рівний доступ до освіти та участі у суспільному житті»,- зазначила Л.Капустян.

Під час заходу учасникам було роздано інформаційні буклети.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь