Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На порядку денному передовсім розглянуто питання забезпечення безпеки дорожнього руху під час проведення осінньо-польових і збиральних робіт та пересування великогабаритної техніки шляхами загального користування в умовах воєного стану

Дата: 12.09.2023 23:05
Кількість переглядів: 85

Фото без опису

12 вересня під головуванням голови Миколаївської селищної ради Віктора Купченка відбулася нарада. Участь у ній взяли т.в.о. обов'язки начальника ВПД № 1 Березівського РВП ГУНП в Одеській області майор поліції Олександр Піхур, начальник СР ПП ВПД №1 Березівського РВП ГУНП в Одеській області капітан поліції Микола Скубиш, старости старостинських округів, спеціаліст відділу соціально – економічного розвитку, комунальної власності, житлово – комунального господарства, архітектури, транспорту та благоустрою селищної ради, сільгоспвиробники Миколаївської громади.

Фото без опису

На порядку денному передовсім розглянуто питання забезпечення безпеки дорожнього руху під час проведення осінньо-польових і збиральних робіт та пересування великогабаритної техніки шляхами загального користування в умовах воєного стану.

Фото без опису

Також у ході наради обговорено питання спрямовані на забезпечення законності та правопорядку у громаді. Учасниками наради визначено напрями, за якими слід активізувати та вдосконалити роботу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь