Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Миколаївському ліцеї відкрито «Клас безпеки»

Дата: 07.09.2023 17:46
Кількість переглядів: 77

Фото без опису

Сьогодні, 7 вересня, в Миколаївському ліцеї Миколаївської селищної ради Березівського району Одеської області відкрито «Клас безпеки». Проєкт реалізує Міністерство освіти і науки України за сприяння Державної служби України з надзвичайних ситуацій. Відповідно до вимог клас розділений на декілька спеціальних зон (пожежна та мінна безпека, цивільний захист, правила дорожнього руху, домедична допомога) та обладнаний необхідним інвентарем, наочними матеріалами, інтерактивними цікавинками, макетами вибухонебезпечних предметів.

У відкритті взяли участь начальник Березівської районної військової адміністрації Віталій Лабуш, голова Миколаївської селищної ради Віктор Купченко, начальник Березівського РУ ГУ ДСНС України в Одеській області підполковник служби цивільного захисту Ростислав Журавський, начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту селищної ради Тетяна Шаманська, директор Миколаївського ліцею Наталя Педос, поліцейські ВПД №1 Березівського РВП ГУНП в Одеській області, сестра нашого загиблого земляка- Героя Дениса Вербіцького Ірина Худченко.

Присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих земляків - військових ЗСУ, усіх Героїв і мирних громадян, хто віддав своє життя через вторгнення російської федерації в Україну.

З вітальним словом до учнів звернулися начальник Березівської РВА Віталій Лабуш, голова Миколаївської селищної ради Віктор Купченко і начальник Березівського РУ ГУ ДСНС України в Одеській області Ростислав Журавський. Гості привітали здобувачів освіти зі знаковою подією, зазначивши, що в нинішній тривожний час діти повинні знати, як правильно діяти в надзвичайних ситуаціях аби зберегти здоров’я своє та рідних.

Фото без описуФото без описуФото без опису

Директор Миколаївського ліцею Наталя Педос подякувала всім, хто долучився до створення і облаштування класу та особливо родині загиблого Героя Дениса Вербіцького.

Фото без опису

Н. Педос надала право провести перший урок в «Класі безпеки» начальнику ВОНПР та ЗЦЗ Березівського РУ ГУ ДСНС України в Одеській області підполковнику служби цивільного захисту Руслану Гащенку та начальнику СР ПП ВПД №1 Березівського РВП ГУНП в Одеській області капітану поліції Миколі Скубишу.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь