Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

При Березівській районній державній (військовій) адміністрації створено робочу групу з обстеження наявних альтернативних джерел (генераторів) на об’єктах критичної інфраструктури Березівського району

Дата: 29.08.2023 15:31
Кількість переглядів: 71

Фото без опису

На виконання доручень керівництва Одеської обласної державної (військової) адміністрації щодо готовності до дій в умовах виникнення надзвичайних ситуацій в осінньо-зимовий період при Березівській районній державній (військовій) адміністрації створено робочу групу з обстеження наявних альтернативних джерел (генераторів) на об’єктах критичної інфраструктури Березівського району.

Очолив робочу групу - голова Березівської РД(В)А, Віталій Лабуш.

Крім того, 25 серпня 2023 р. за участю представників структурних підрозділів райдержадміністрації, представників ДСНС, Держенергонагляду, АТ «ДТЕК Одеські електромережі» проведено тренування та навчання з готовності об’єктів критичної інфраструктури та закладів соціально-культурної сфери Березівського району до роботи в умовах обмеження електропостачання. Під час тренування були відпрацьовані на практиці алгоритм дій під час умовних екстрених відключень від електропостачання, розглянуто ефективність взаємодії персоналу відповідальних за енергозабезпечення та автономну роботу об’єктів.

Також в ході роботи в територіальних громадах району Віталій Лабуш та керівники підрозділів Березівської РВА перевірили готовність укриттів Ширяївського опорного ліцею та Березівського опорного ліцею №2 до нового навчального року.

Фото без описуФото без опису

Джерело:https://www.facebook.com/rdaberezivska/posts/pfb

id0ktMRKdKpmcBhrPzQqhWwqHszda6aGaTasbUZxMTsT4XAt7Hg1Lze6HrJywNtDF5il



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь