Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Спортивні змагання з міні-футболу до Дня Незалежності України

Дата: 26.08.2023 23:24
Кількість переглядів: 65

Фото без опису

19 серпня в Миколаївці відбувся турнір з міні-футболу присвячений 32-й річниці Незалежності України. У змаганнях взяли участь команди «Арсенал», «Атлант» та «Юніор». На початку змагань футболісти хвилиною мовчання вшанували усіх Героїв і мирних громадян хто віддав своє життя через вторгнення російської федерації в Україну.

У першій грі зійшлися «Юніор» та «Арсенал», рахунок 1:1. Голи забили Олександр Красніцький і Володимир Кравченко. У другій грі «Арсенал» розгромив «Атлант», рахунок 7:1. Дублем візначилися Владислав Чапайда та Микола Калкутін, хет-триком Володимир Кравченко. Голом престижу відзначився гравець «Атланту» Анатолій Бобровський. Третя гра між командами «Юніор» та «Атлант» була теж насичена забитими голами. Рахунок 7:3 на користь перших. Голами відзначилися Сергій Молчанов, Олександр Красніцький, Олександр Рожук, дублем відзначилися Микола Шевяков і Віталій Кочмар. У «Атланта» забивали Руслан Грабіцький, Андрій Кодруль, Іван Танасійчук.

За результатами змагань перше місце посіла команда «Арсенал», друге - «Юніор», третє - «Атлант».

Кращих гравців змагань: воротар – Сергій Чуй, захисник – Максим Сандуленко, нападник – Володимир Кравченко; кращий юний гравець – Михайло Стерник; кращий гравець Віталій Кочмар та команди нагороджено грамотами. Команду переможницю, ще й кубком.

Фото без опису

23 серпня в Миколаївці відбувся дитячий турнір з міні-футболу присвячений 32-й річниці Незалежності України. У змаганнях взяли участь команди «Чичиклієць», «Метеор», «Юніор», «Рух». На початку змагань юні футболісти хвилиною мовчання вшанували усіх Героїв і мирних громадян хто віддав своє життя через вторгнення російської федерації в Україну Змагання проводились по олімпійській системі. Першими грали на майданчику «Рух» та «Метеор». Рахунок 1:1, голи забили Дмитро Волянський та Олександр Кочмар. У серії пенальті переміг «Метеор» з рахунком 3:2. Нічиєю 1:1 закінчилася зустріч між «Юніором» та Чичиклійцем, голи забили Артем Петровський та Олександр Рожук. У серії пенальті переміг «Юніор» з рахунком 3:1. У третій грі, також нічия, рахунок 2:2 між командами «Рух» та «Чичиклієць». Дублем відзначилися Дмитро Волянський та Олександр Рожук. Переможцями змагань стала команда «Юніор», яка перемогла команду «Метеор» з рахунком 1.0, гол забив Артем Петровський. Друге місце посіли гравці «Метеору», на третьому місці «Чичиклієць». Команда переможниця нагороджена перехідним кубком та грамотою, команди призери грамотами. Також грамотами нагороджені кращі гравці змагань: воротар – Володимир Мунтян, захисник – Сергій Молчанов, нападник – Олександр Рожук; кращий юний гравець – Єгор Коваль; кращий гравець Сергій Чуй.

Фото без опису

Іван Смикавчук, провідний спеціаліст відділу освіти, культури, молоді та спорту Миколаївської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь